matesis
dedas

Emin Şen Kimdir? Emin Şen Nerelidir, Kaç Yaşında? Hangi Partiden? Emin Şen Nerede Görev Yapıyor?

CHP Meclis Grup Başkenvekili Özgür Özel'in açıklamalarından sonra Emin Şen'in kim olduğu oldukça merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Emin Şen kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında? Emin Şen hangi partiden ve ne görev yapıyor?
  • 12.01.2023 14:52
Emin Şen Kimdir? Emin Şen Nerelidir, Kaç Yaşında? Hangi Partiden? Emin Şen Nerede Görev Yapıyor?

CHP Meclis Grup Başkenvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almayı sürdürüyor. CHP'li Özel, birkaç gün önce duyurusunu yaptığı iddialarını TBMM'de düzenlediği basın toplantısında dile getirdi. Özel, İçişleri Bakanlığı ve Bakan Süleyman Soylu ile ilgili "trol ordusu var" gibi bir takım iddialarda bulundu, bir takım isimlerden söz etti.

CHP'li Özel'in bahsettiği isimlerle ilgili internette kimdir araştırmaları yapılmaya başlandı. Bu aramalardan bazıları şöyle: Emin Şen Kimdir? Emin Şen Nereli ve kaç yaşında Emin Şen İçişleri Bakanlığı...

EMİN ŞEN KİMDİR? NERELİDİR, KAÇ YAŞINDA? HANGİ PARTİDEN? EMİN ŞEN NEREDE GÖREV YAPIYOR?

Emin Şen, 4 Ekim 2016 tarihinden itibaren İçişleri Bakan Müşaviridir. Native Teknoloji ve sm360 şirketlerinin Emin Şen'e ait olduğu söylenmektedir. Detaylar geldikçe paylaşacağız.

CHP'li Özgür Özel'in iddiasına göre Ebabil Harekatı Telegram kanalının yöneticisidir.

CHP'li Özgür Özel canlı yayında açıklamalarda bulunurken İçişleri Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı, "CHP milletvekili Özgür Özel’in ismini zikrettiği Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevi de bulunmamaktadır" dedi.

TWITTER HESABI KAPATILDI

CHP'li Özgür Özel'in açıklamasından sonra Emin Şen'in Twitter hesabı kapatıldı.

Özel açıklamalarını sürdürürken İçişleri Bakanlığı'ndan da konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "CHP milletvekili Özgür Özel'in ismini zikrettiği Emin Şen ; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevi de bulunmamaktadır" denildi.

Canlı yayında İçişleri'nden gelen açıklamaya da yanıt veren CHP'li Özel; Emin Şen'in isminin, yaptığı açıklamaların ardından bakanlığın internet sitesinden kaldırıldığını ifade etti.

Aynı dakikalarda Özel'in Bakan Danışmanı olduğunu iddia ettiği Emin Şen'in Twitter hesabının da kapandığı görüldü.

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL NELER DEDİ?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel dün Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Bakan Soylu ile ilgili çok önemli bir dosya açıklayacağını ifade etmişti. Bugün kameraların karşısına geçen CHP'li Özel, Bakan Danışmanı olduğunu iddia ettiği "eminimsi" kullanıcı adlı Emin Şen ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu. Özel'in açıklaması devam ederken İçişleri'nden yapılan açıklamada, "Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevi de bulunmamaktadır" ifadesi yer aldı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dün düzenlediği basın toplantısında "Yarın burada Süleyman Soylu ilgili bir dosya açıklayacağım. Cevabından kaçamayacağı yine kimyasının bozulacağı bir dosya açıklanacak. Özgür Özel yarın o dosyayı açıklamayacak bir durumda olursa, başıma bir şey gelirse diye üç arkadaşıma daha verdim dosyayı, ben açıklayamazsam onlar açıklayacak" diye konuşmuştu.

Bugün TBMM'de düzenlediği basın toplantısında kameralar karşısına geçen Özel, "Süleyman Soylu'nun trol ordularının size, bize, muhaliflere neler yaptığını biliyoruz da. Bu trol orduları nasıl oluşmuş diye bakarken bir isimden bahsedeceğim Emin Şen. 4 Ekim 2016 tarihinden itibaren bakan danışmanıdır. Kendisinin sosyal medya ismi 'eminimsi'dir. Bunu 2010 yılından beri kullanmaktadır.

Burada kendisinin bakan danışmanı olduğunu bir paylaşımla kabul etmektedir. Emin Şen, Süleyman Soylu'nun il il dolaşıp trollük dersleri verdirdiği kişidir. Ne zaman? Biz kendisini Trabzon milletvekilleriyle birlikte 2013 başında muhtemelen Trabzon'da bir değerlendirme toplantısında görüyoruz. "Eminimsi" mouse tutuyor sunum izliyorlar. Kültür Turizm Bakanlığı ile birlikte yapmış oldukları bir kamu spotunun çekimiyle birlikte yeşil ekran önündeler..." ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL KİMDİR?

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili
Manisa - 1974, Talat, Şükran.

Eczacı; Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi.

Manisa Eczacı Odasında 1 dönem Genel Sekreterlik ve 2 dönem Oda Başkanlığı görevlerinde bulundu. Aynı yıllarda Manisa Akademik Odalar Birliği Dönem Sözcülüğü ve Başkanlığı görevlerini yürüttü. Uluslararası Eczacılık Federasyonu, Avrupa Birliği Eczacılık Grubu, Avrupa Eczacılık Forumu gibi uluslararası örgütlerde üyeliği bulunmaktadır. Türk Eczacıları Birliğinde 1 dönem Saymanlık, 2 dönem Genel Sekreterlik görevlerini yürüttü.

24, 25 ve 26. Dönemde Manisa Milletvekili seçildi. Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu, Soma Maden Araştırma Komisyonu, CHP Cezaevleri İzleme ve İnceleme Komisyonu ve CHP Üniversitelerin ve Öğrencilerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Üyeliği görevlerini üstlendi. CHP Grup Başkanvekilidir.

Almanca ve İngilizce bilen Özel, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Yorum Yaz