Ersan: FOK TV'deki İğrenç programa tepki gösterdi!
Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı & Mardin Şube Başkanı Mehmet Şirin Ersan, FOX TV'de 'Maske Kimsin Sen' adlı programda pagan ve satanist ritüeller show adı altında işlendiğine dikkat çekerek, tepkilerini sile getirdi.

Fox Tv'de yayınlanan "Maske Kimsin Sen" programı, tepkilere neden olmaya devam ediyor. Din-Bir-Sen Mardin Şube Başkanı Mehmet Şirin Ersan, 7'den 70'e her yaşta izleyici grubunun televizyon başında olduğu saatte yayınlanan programda yapılan iğrençliklerin sınır tanımadığına işaret ederek, bu ve buna benzer programlara karşı ilgilileri göreve davet ettiklerini söyledi.
Birbirinden iğrenç ve korkutucu maskeler takarak, sahnede şarkı söyleyip dans ederek manevi değerlerle alakası olmayan programların televizyonlarında yayınlanması gerektiğine işaret eden Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Ersan, "Bu tür rezalet programlar gençlerimiz ve çocuklarımız üzerinde olumsuz etkiler oluşturmaktadır. Pagan ve Satanist ritüeller içeren program biran önce yayından kaldırılmalıdır. Özellikle ATV, SHOW, FOX, Kanal D gibi ciddi izleyici profili bulunan kanallarda yayınlanan diziler toplumumuzu ve aile yapımızı oldukça olumsuz şekilde etkilemektedir.
RTÜK program hakkında inceleme başlatmış. Dileriz ki; diğer kanallarda yayınlanan diziler ve programlar içinde inceleme başlatır. Böyle programlar yayınlanmaya devam ederse toplumun aile kavramıyla birlikte manevi değerlerimiz ve geleceğimiz olan evlatlarımız çok ciddi zarar göreceklerdir."dedi.


Editör: Kadir Üründü
Mehmet
04.01.2022 / 18:54Ağzına sağlık doğru söylüyorsun RTÜK ceza vermesi lazım