matesis
dedas

Eskişehir'de Siyer Yarışmasının kayıtları başladı

Peygamber Sevdalıları Vakfı, her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği 'O'nu Oku, O'nu Yaşa Ödüllü Siyer Yarışmasının kayıtları başladı.
  • 18.10.2023 12:06
Eskişehir'de Siyer Yarışmasının kayıtları başladı

Şubat ayında yapılacak olan siyer yarışması hakkında açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Eskişehir Temsilcisi Kadir Arslan, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve teveccühün artarak devam ettiği siyer yarışmamızın startını verdik. Amacımız Eskişehir'de Hz. Peygamber'in adının her evde anılması, gündem olması ve layıkıyla anlaşılmasıdır." dedi.

"Yarışmanın kaybedeni yok"

Yarışma hakkında bilgi veren Arslan, "Yarışmamız herkese hitap ediyor ve 4 kategoriden oluşmaktadır. 1'inci kategori 4 ve 5'inci sınıf, 2'nci kategori 6-7-8'inci sınıf, 3'üncü kategori lise öğrencilerimize yönelik olup 4'üncü kategori ise üniversite ve diğer belirtilmeyen eğitim durumlarına yöneliktir. Yarışmamız 11 Şubat 2024 tarihinde yapılacaktır. Yarışmamıza katılan herkes kazanacaktır, kaybeden olmayacaktır. Zira Resûl-i Zişan'ı tanımaktan daha büyük bir ödül yoktur. Yarışmaya teşvik olması ve Efendimizi tanımamıza vesile olması için çeşitli hediyelerimiz olacaktır. Umre, bilgisayar, bisiklet, tablet, drone vb çeşitli hediyelerimiz olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Başvurular online olarak yapılacak"

Başvurular konusunda da açıklamalarda bulunan Arslan, "Kardeşlerimiz vakfımızın peygambersevdalilari.com sitesine girip kolayca başvurabilir. Belirtilen yerlerden kitap temin edip yarışmaya hazırlanabilirler. Şimdiden yarışmaya katılacak herkese başarılar diliyorum." dedi.

İLKHA

Yorum Yaz