matesis
dedas

Evde Paketleme İşleri Yaparak Para Kazanma

Günümüzde pek çok ev hanımı evden çalışarak para kazanabiliyor. Evde çalışarak para kazandıran işlerin başında ise paketleme işleri geliyor. Ev bütçesine katkı sağlamak için binlerce ev hanımının yaptığı paketleme işleri artık daha kurumsal bir şekilde gerçekleştiriliyor.
  • 13.10.2022 11:34
Evde Paketleme İşleri Yaparak Para Kazanma

Daha çok ev hanımları, öğrenciler, emekliler ve engelli bireyler tarafından tercih edilen paketleme işi, artık daha kurumsal bir şekilde yürütülmeye başlandı. Kişiler artık ek gelir kaynağı olarak gördükleri paketleme işleri için İŞKUR üzerinden başvuru yapabilirler.

Bu yazıda “İŞKUR evde paketleme işine nasıl başvurulur?”, “Ne tür paketleme işleri yapılır?”, Paketleme işi ile ne kadar kazanç kazanabilir?” gibi soruların cevaplarını sizlerle paylaşıyoruz.

En kazançlı paketleme işleri için yazımızı okuyunuz: Evde Paketleme işi (Ayda 10.000 TL Kazanç)

İŞKUR Evde Paketleme İşi Nedir?

Günümüzde evden çalışan kişilerin sıklıkla başvurdukları paketleme işi, ek kazanç için sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle ev hanımları tarafından ek gelir amacıyla başvurulan evde paketleme işlerine İŞKUR üzerinden başvuru yapmak mümkün.

Evde paketleme işleri ise firmaların ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebilmekte. Yani eve paketleme işi alanların ne tür ürünler paketlediği işe göre değişiyor. Ancak piyasada genel olarak eve verilen paketleme işlerini şu şekilde sıralamak mümkün:

  • Sabun paketleme işi
  • Maske paketleme işi
  • Kına paketleme işi
  • Tespih paketleme işi
  • Plastik ya da karton bardak paketleme işi
  • Nikah şekeri paketleme işi
  • Mum paketleme işi
  • Pipet paketleme işi
  • Bardak altlığı paketleme işi
  • Bitki çayı paketleme işi
  • Poşet katlama işi

Bu ve bunun onlarca farklı türü olan paketleme işinde, işçiler firmadan ürünleri teslim alarak paketleme işine başlayabilirler. Ancak ondan önce işe başvuru yapmak gerekmekte. Bu işe internet üzerinden veya direkt firmalar üzerinden başvuru yapmanız mümkün. Ancak İŞKUR üzerinden yapılan başvurulan hem çalışan hem de işveren için daha güvenli bir yol.

İşkur paketleme işi hakkında bilgi almak için yazımızı okuyunuz: İşkur evde paketleme işi (Hemen Başvur)

İŞKUR Evde Paketleme İşine Nasıl Başvurulur?

İlk olarak İŞKUR üzerinden evde paketleme işi yapmayı düşünen kişilerin, kendilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırması gerekmekte. Kayıt için ise, kişilerin iş başvuru formunu doldurmaları gerekmekte.

Başvuru yapan kişiler için uygun iş ilanları açıldığında, başvuranlar kurum tarafından kısa mesajla bilgilendirilir. Adaylar, kendilerine bildirilen işi uygun bulurlarsa hemen çalışmaya başlayabilir.

Diğer yandan internet üzerinden de İŞKUR’a başvuru yapmak da mümkün. İŞKUR’un resmi web sayfası üzerinden evde paketleme işi için kişilerin kayıt oluşturması gerekir. Kişiler sayfada karşılarına çıkan formda, gereken bilgilerini yazarak formu doldurur ve kayıt işlemini tamamlar.

Yine şubede yapılan kayıt işleminde olduğu gibi, kişilere uygun iş geldiğinde, kısa mesajla taraflara bilgilendirme yapılır. Çalışanlar işi kabul ettikten sonra ürünleri teslim alırlar ve kendilerine bildirildiği gibi paketleme işlemlerini uygularlar. Paketleme iş bitiminde ise ürünler geri teslim edilir.

İŞKUR Evde Paketleme İşi İle Ne Kadar Kazanılabilir?

Evde çalışılarak elde edilen kazançlar, kişinin harcadığı emek ve mesaiye göre değişmektedir. Evde çalışıldığı için kişiler ne kadar iş alacaklarını kendileri belirleyebilir. Bu anlamda günlük 4-5 saatlik işler alanlar, günde 10 saat mesai yapana göre daha az kazanır.

Evde paketleme işini de ister part – time ister full – time olarak görebilirsiniz. Ne kadar çok iş alırsanız o kadar çok kazanç sağlamanız mümkün. Evde paketleme işini ek gelir kaynağı olarak gören kişiler, genel olarak part – time gibi çalışmakta ve bu işten aylık 2 bin TL ile 2 bin 500 TL arasında para kazanabilmektedir.

Eve daha fazla iş alan kişiler ve daha fazla mesai harcayan çalışanlar aylık 6 bin TL’ye kadar para kazanabilmektedirler. Bu kişiler birden fazla paketleme işi alabilirler ve aylık kazançlarını artırabilirler.

Siz de evde paketleme işi yapmayı düşünenlerdenseniz ve İŞKUR evde paketleme işleri ile ilgili daha detaylı bilgiye ihtiyacınız varsa evdeekis.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz