matesis
dedas

Faizsiz Taksitle Ev Alabilir Miyim?

Ev almak isteyenlerin ciddi bir problemi var! Gerekli birikime sahip olmayanlar; ev için istenilen peşinat tutarını dahi ödeyemezler. Bu noktada, finansal destek arayışı kaçınılmaz olur.
  • 24.06.2021 15:32
Faizsiz Taksitle Ev Alabilir Miyim?

Faizsiz Taksitle Ev Alabilir Miyim?

Ev almak isteyenlerin ciddi bir problemi var! Gerekli birikime sahip olmayanlar; ev için istenilen peşinat tutarını dahi ödeyemezler. Bu noktada, finansal destek arayışı kaçınılmaz olur. Konut kredisi sayesinde birçok kişi ev sahibi olmuştur. Ancak, her başvuru yapan bu krediden faydalanamaz. Çünkü, tüketicilerin kredi notunun ne olduğuna bakılır. Düşük bir kredi notuna sahip tüketicinin yapmış olduğu başvuru reddedilir. Bunun yanı sıra, konut kredisi alanlar, kredi faiz oranı yüzünden almış oldukları kredinin iki katından fazlasını geri ödemek zorunda kalırlar.

Siz de konut kredisi yerine faizsiz ve taksitle ev almanızı mümkün kılan yöntemlerden faydalanmak istiyorsanız vakit kaybetmeden Kolayevim ile temas kurmalısınız.

Peşinatsız Ev Almak İsteyenler Ne Yapmalı?

Hızlı, kolay ve ekonomik bir şekilde ev aldıran yöntemlere sahip olan Kolayevim ile bugüne kadar binlerce insan hayalindeki eve sahip olmuştur. Kolayevim’in çok sayıda avantajı bulunur.

  • Kolayevim; her şeyden önce faizsiz taksitle ev almak isteyenlere hitap eder. Bir başka deyişle, faiz, vade farkı veya başka farklar olmadan ev sahibi yapar.
  • Taksitle ev almak isteyenlerin önünde herhangi bir engel yoktur. Bir başka deyişle, Türkiye’nin neresinde yaşadıklarından bağımsız olarak istedikleri evi satın alabilirler.
  • Kolayevim; diğer taksitle ev alma yöntemlerine kıyasla en uygun maliyetle ev sahibi olmanızı sağlar. Borcunuz olması gerekenden çok daha önce biter. Noter huzurunda yapılan çekilişin ardından ödemeleriniz devam ederken evinize kavuşursunuz. Sonrasında aylık ödediğiniz taksit tutarlarında artışa gidilir. Bu sayede, tüm borcunuzun normalden önce bitmesi sağlanır.
  • Kolayevim; tüketicilerin satın almak istedikleri eve en uygun ödeme planı ile erişmesini mümkün kılar. Bir başka deyişle, tüketicinin bütçesine uygun bir ödeme planı oluşturulur. Ayrıca, ödeme yapmakta zorlanan tüketicilerin ödemeleri gerekli bir bahane sunulduğu takdirde dondurulur.
  • Kolayevim; peşinatsız ev almak isteyenler için en uygun seçenektir. Peşinatsız ev alma yolları arasında en güvenilir olanı Kolayevim’in sunmuş olduğu yöntemlerdir. Bu noktada, peşinatsız ev almak isteyenler, amaçlarına yalnızca Kolayevim sayesinde erişirler. Herkesin bildiği üzere konut kredisi alınsa dahi evin bedelinin bir kısmı peşin olarak ödenir.

Yorum Yaz