matesis
dedas

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Büyük Aile Buluşması Manifestosu

LGBT Sapkınlıkları ve Dayatmasına karşı 18 Eylül 2022 Pazar günü Saraçhane Parkında 150 STK’nın desteği ile Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu‘nun tertiplediği “BÜYÜK AİLE BULUŞMASI“ etkinliğin sosyal medyada yayılmasının ardından platform merak konusu oldu. Peki Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu kimin? Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı kimdir? Yönetim Kurulu üyeleri kimdir? Üye kuruluşları kimler? İşte Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu hakkında merak edilenler...
  • 17.09.2022 22:09
Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Büyük Aile Buluşması Manifestosu

LGBT Sapkınlıkları ve Dayatmasına karşı 18 Eylül 2022 Pazar günü Saraçhane Parkında 150 STK’nın desteği ile Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu‘nun tertiplediği “BÜYÜK AİLE BULUŞMASI“ etkinliğin sosyal medyada yayılmasının ardından platform merak konusu oldu.

Peki Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu kimin? Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı kimdir? Yönetim Kurulu üyeleri kimdir? Üye kuruluşları kimler?

İşte Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu hakkında merak edilenler...

BÜYÜK AİLE BULUŞMASI MANİFESTOSU

#BüyükAileBuluşmasıVeYürüyüşü #LGBTDayatması

LGBT Sapkınlıkları ve Dayatmasına karşı 18 Eylül 2022 Pazar günü Saraçhane Parkında 150 STK’nın desteği ile Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu‘nun tertiplediği “BÜYÜK AİLE BULUŞMASI“na bekliyoruz..

Bu Buluşmayı ve Yürüyüşü Neden Yapıyoruz?

Doğal aile, milletin ve insanlığın devamlılığını sağlayan, toplumun ve devletin bekasının şartıdır. Bu sebeple aile hakları korunmalı ve ortadan kaldırılmamalıdır. Aile kurumunun yayılması ve gelişmesi için uygun koşullar yaratılmalı, kolaylaştırma uygulamaları geliştirilmeli ve gerçekleştirilmelidir. Ancak mevcut koşullarda birtakım soyut haklar ve evrensel değerler vurgulanarak aile kurumunun işgali derinleşmektedir. Toplumsal cinsiyet ideolojisi, eşcinsel evlilikler ve evlat edinmelerin, LGBT dayatması ve sistematik küresel medya propagandasıyla yasallaştırılmasının önünün açılması Türk-İslam aile değerlerini yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bırakmaktadır.

Ahlaki ilkelerimizi ve nesillerin ahlaki gelişimini zedeleyen, doğal, sağlıklı bir aile, eğitim ve toplum modelinin dağılmasına yol açan, çocuklarımızı, gençlerimizi ve ailelerimizi tehdit ve taciz eden bu ifsad hareketlerinin milletimiz tarafınca kabul görmediğini göstermek, ailenin toplumun temeli olduğunu hatırlatmak ve insan yaşamının en temel değeri olduğunu alenen vurgulamak amacıyla bu husustaki haklarımızı savunmak için Türk milleti, ailesi ve istikbali adına buluşuyoruz.

“LGBT Dayatması” kavramıyla neyi kastediyoruz?

Tüm dünyada ve ülkemizde son yıllarda LGBT aktivizminin arttığını görmekteyiz. Ancak bunun müdahalelerden uzak doğal bir artış süreci olduğunu söylemek mümkün değildir. Nitekim günümüzde internetteki birçok dizi/film platformunda, medyada ve başta Avrupa ülkeleri ile ABD’den olmak üzere yurtdışından fonlar aldıkları kendi söylemleriyle sabit olan birçok LGBT derneği bu artışın katlanması için çalışmalar yapmaktadır. Bu dernekler ve topluluklar ise çalışmalarını eşcinselliği yaymaya yönelik olarak yönetmektedirler. Bu lobinin özellikle medyada, kamuoyunda ve akademik camialarda insan fıtratına aykırı olan cinsiyetsiz bir dünya görüşünü reddedilemez hatta tartışmaya dahi açılamaz biçimde başta gençler olmak üzere toplumun her kesimine dayattığını görüyoruz. Bununla da kalmayıp şimdi de şirketler, bankalar aracılığıyla kendilerini desteklemeyen şirketleri ve kurumları ekonomik ağın dışında bırakacak yaptırımlar oluşturmak için harekete geçmiş durumdalar. Bu tablo bize apaçık bir şekilde şunu göstermektedir ki; medyada, akademide, toplum içinde, iş dünyasında başta bu toplumun gençleri olmak üzere hepimiz büyük bir dayatma ile karşı karşıyayız. İşte “LGBT Dayatması” kavramı inkârı mümkün olmayan bu baskıyı ve propagandayı ifade etmektedir.

AİLELERİMİZLE, AİLEMİZ VE NESLİMİZ İÇİN SARAÇHANE’DE BULUŞUYORUZ

18 Eylül 2022 Pazar, 14:30, Saraçhane Parkı Yürüyüş: Saraçhane Parkı – Beyazıt Meydanı

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu, internet sitesinde yer alan verilerine göre;

BİZ KİMİZ?

  • İçerisinde bulunduğumuz dijital çağda tüm dünyayı ve ülkemizi bir virüs gibi saran LGBT propaganda ve dayatmalarına karşı çıkan.
  • Küresel sermayenin ve emperyalist lobilerin, insanlık neslini azaltmak için ürettiği sapkın projeleri kabul etmeyen.
  • BM başta olmak üzere tüm uluslararası kuruluşlar üzerinden kirli fikirlerini meşrulaştırmaya çalışan kaotik çeteleri protesto eden.
  • İnsanlığın fıtratını, evrensel normları, milletlerin gelenek ve göreneklerini, insanı “insan” kılan aile değerlerini hiçe sayan oluşumların hepsini reddeden.
  • Kirli emelleriyle insanlığı, aileleri, en önemlisi masum çocukları zehirleyen ve üstelik bunu “Özgürlük” teraneleriyle tüm uluslara empoze etmeye çalışanlara artık dur diyen, 150’den fazla sivil toplum kuruluşunun gayretiyle, milletin gür sesini duyuran hür iradeyiz..

NE İSTİYORUZ?

  • İnsanlığın olduğu her yerde LGBT propaganda ve dayatmalarına karşı farkındalık oluşturmak istiyoruz.
  • Cinsiyetsizleştirmek, insan neslini azaltmak, aile kurumunu yok etmek isteyen küresel ve emperyalist örgütlere dur demek istiyoruz.
  • Devletimizin ve dünya devletlerinin bu sapkın azınlığın hukuki ve idari yaptırımlarına karşı çıkmasını istiyoruz.
  • Çocuklarımızı, torunlarımızı tehdit eden LGBT propaganda ve dayatmasını engelleyecek yasal düzenleme istiyoruz.
  • Malum yapılar tarafından kandırılan gençlerin ve yetişkinlerin fenalıktan kurtarılmasını istiyoruz.
  • Din-dil-ırk-mezhep-siyasi görüş-ideoloji fark etmeksizin tüm halkımızın bu çağrıya kulak vermesini istiyoruz.
  • İnsanlık namına bu haklı davada BEN DE VARIM! diyen 7’den 70’e herkesi Büyük Aile Buluşmasında davet ediyoruz.

NE İSTEMİYORUZ?

  • Milletimizin ve tüm insanlığın bu büyük oyuna karşı duyarsız kalmasını istemiyoruz.
  • Çocuklarımızı tehdit eden bu dayatmaya karşı farklı siyasi görüş ve yaşam tarzlarının; çocukları için dertlenen biz anne ve babaların buluşmasına engel olmasını istemiyoruz.
  • Meselenin vahametinin farkında olmayan kesimler sebebiyle insanlığın felakete sürüklenmesini istemiyoruz.
  • Bu haklı davamızı PROVOKE ETMEK isteyenlere fırsat vermek istemiyoruz.
  • Bireyleri hedef alan NEFRET söylemleriyle konunun asıl amacından saptırılmasını asla istemiyoruz.

Yorum Yaz