matesis
dedas

Gelecek Partisi Seçim çalışmalarına start verdi

Haftalardır konuşulan seçim tarih, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması ve resmi gazetede yayınlanıp, kesinlik kazanmasıyla birlikte siyasi partiler sahada seçim çalışmalarına başladı.
  • 11.03.2023 13:19
Gelecek Partisi Seçim çalışmalarına start verdi

Cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlenirken, Siyasi partiler Mardin'de sahaya inmeye başladı. Gelecek Partisi Mardin İl Başkanlığı 14 Mayıs Seçim Çalımalarına Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret ederek saha çalışmalarına başladı. 

Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı Abdulhalim Sürer, Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı Emin İlhan, Artuklu İlçe Başkanı İsmet Çavlı, Midyat İlçe Başkanı Abdülcelil Demir, gençlik kolları ile kadın kolları il başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu heyet, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik, Mardin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nasır Öztap, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Bülent Tekin'i ziyaret etti.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ile milletvekili seçimleri için aylardır devam eden çalışmalarını seçim kararının alınmasıyla birlikte saha çalışmalarıyla daha aktif bir şekilde sürdürmeye devam edeceklerini kaydeden Gelecek Partisi İl Başkanı Abdulhalim Sürer, "Millet İttifakı olarak, seçim saatine kadar ciddi ve etkili saha çlışmalarıyla Mardin'de başarılı bir sonuç ile hedeflediğimiz başarıyı elde edeceğimize inanıyoruz. Ziyaret ettiğimiz her vatandaşın bize olan sıcak karşılaması, beklediğimiz başarının müjdecisi olduğunu görüyoruz. Gerek Mardin'in, gerek bölgemizin gerekse de ülkemizin aydınlık geleceğinin, partimizin ismiyle müsamma olan Gelecek partisiyle geleceğine inanıyoruz. Aydınlık geleceğin yolu, Gelecek Partisi'nden gelecek. Bunun güzelliğini hep birlikte görecek, bereketinden hep birlikte yararlanacağız" dedi. 

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz