tatlidede

Gençler, Yeşilay'ın Savur Kampı'nda buluştu

Yeşilay Mardin Şubesi değişen yeni yönetimi ile birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen şube özellikle son dönem gençliğe yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.
  • 18.10.2022 17:37
Gençler, Yeşilay'ın Savur Kampı'nda buluştu

Bir asrı aşan İyi ve sağlıklı yasam amacıyla proje ve faaliyetlerini sürdüren Yeşilay, Mardin şubesindeki gençlik kulübü ile gençlere ulaşıyor. Bu kapsamda Mardin Şubesi geçtiğimiz hafta sonu 80 genç ile beraber Savur’da kampta buluştu, Yeşilay Mardin Şube Başkanı Abdullah Songur ve Yeşilay yönetiminin de hazır bulunduğu kampta çeşitli aktiviteler ile güzel bir hafta sonu geçirdi.

YEŞİLAY VARSA HAYAT VAR

Yeşilay Kampı İçin Basına bilgi veren Mardin Şube Başkanı Abdullah Songur, "Yeşilay olarak önceliğimiz, sağlıklı ve bağımlılıktan uzak nesillerin yetişmesine katkı sağlamak. Gençlerimizi tehdit eden bağımlılıklardan uzak durmalarını ve bu konuda bilinçli bir şekilde mücadelemize destek olmalarını önemsiyoruz. Gençlere yaşam becerileri kazandırmak ve onları ilgi alanlarına yönlendirmek için farkındalık çalışmaları yapmak bu noktada önem taşıyor. Biz bu amaçla düzenlediğimiz gençlik kampında birçok konuda seminer ve söyleşilere, sanat ve spor aktivitelerine yer veriyoruz. Yeşilay gönüllülerinin sayısını da artırmayı hedeflediğimiz Gençlik Kampı boyunca gençlere üniversitelerinde bağımlılıklarla mücadelede öncü, yol gösterici olmaları için eğitimler veriyor, onları bu önemli mücadelede yanımızda olmaya davet ediyoruz. Ayrıca Kampımıza Destek veren Artuklu belediyemize ve Artuklu ilçe Milli eğitim müdürümüze tefekkürlerimi sunuyorum ’’ dedi

İki Gün boyunca kampta güzel vakit geçirdiklerini belirten gençler böyle bir kurumun içinde bulunmaktan dolayı Şube yönetimine memnuniyetlerini iletirken, kamp bitiminde hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmediler. Şube yöneticileri her yaştan insana ama özellikle de gençlerin zararlı alışkanlıklardan alı konulmasına ve bağımlılıklardan uzak tutulması konusunda benzeri etkinliklere ve saha çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini kaydettiler.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz