Haseneki Aşireti'nin acı kaybı
Haseneki Aşireti'nin ileri geleni Mala Dawo'nun yaşayan büyüğü Hacı Beşar Ertaş, yaşlılığa bağlı yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle vefat etti.

Mardin'de yerleşik olan Haseneki Aşireti'nin yaşayan büyüğü Mardin Milletvekili merhum Ömer Ertaş, Kızıltepe Belediyesi eski Başkanı Ali Ertaş, Kızıltepespor eski Başkanı Merhum İbrahim Ertaş ile Hüseyin Ertaş'ın abisi Mala Dawo Ailesinin ileri geleni Hacı Beşar Ertaş vefat etti.
Yaşlılığa bağlı olarak sağlık sorunları yaşayan Ertaş'ın vefatı ailesi ve sevenlerini üzdü. Barışçıl kişiliği ve yardımseverliğiyle bilinen merhum Hacı Beşar Ertaş'ın cenazesi ailesinin ikamet ettiği Kızıltepe'nin Dikmen Mahallesi'nde defnedildi.
merhum Ertaş için Dikmen mahallesi'nde taziye kuruldu.
Mardin Life Ailesi olarak Merhum Hacı Beşar Ertaş'a Allah'tan rahmet, Haseneki Aşireti mensuplarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Editör: Kadir Üründü