Hırsız diye yakalandı, komplo kurbanı çıktı
Mardin’de Zanlı diye yakalanan şahıs komplonun kurbanı oldu

Mardin’de bir süre önce Kızıltepe ilçe emniyet müdürlüğü tarafından gözaltına alınarak servis edilen bir haberde ismi ve fotoğrafı kullanılan şahıs komplonun kurbanı olduğunu söyledi.
Kızıltepe ilçesinde, kaldırımda yürüyen kadının boynundaki altın kolyeyi çaldığı iddiası ile yakalanan zanlı olayla ilgisi olmadığını kanıtlayarak serbest kaldı. Hakkında açılan davadan da beraat ve takipsizlik kararı alan F.A ismindeki şahıs kendisinin fotoğraf ve ismini kullananlara tepki gösterdi.
Olayın yaşandığı bölgede olmadığını yine başka kamera kayıtları ile ispatlayan F.A. emniyetin de kendisine yönelik hazırlanan komplonun içine girmesine anlam veremediğini söyledi.
Hırsızlık gibi bir olayda isminin ve fotoğrafının geçmesini hem kendisini hem de ailesini çok üzdüğünü anlatan F.A. emniyet güçlerinden bir özür beklediğini söyledi.
Editör: Mehmet Nezir Güneş