matesis
dedas

HÜDA PAR Adana Büyükşehir adayı Demir, esnafı ziyaret ederek destek istedi

HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Demir, seçim çalışmaları kapsamında farklı bölgelerde esnafı ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi.
  • 11.03.2024 16:02
HÜDA PAR Adana Büyükşehir adayı Demir, esnafı ziyaret ederek destek istedi

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Adana'nın tüm ilçe belediye adayları esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerle temaslarını sürdürerek, yapılan ziyaretlerde vatandaşlara HÜDA PAR'ın misyon ve vizyonlarıyla ilgili bilgilendirme yapılıyor.

HÜDA PAR Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Salih Demir, Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Emin Çınar ve beraberlerindeki partililer, Seyhan ilçesinde bulunan Abidinpaşa Caddesi, Ulu Camii çevresi, Kızılay Caddesi, Tellidere mahallerindeki esnafı ziyaret etti.

Ziyaretlerine akşam da devam eden Demir, Midyatlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Buradaki konuşmasında adalet vurgusu yapan Demir, adalet ile beraber cesaret belediyeciliğini de getireceklerini söyledi.

Demir, "Kim hakkıyla adaletle iş yapacaksa onaylarız ama kim de belediye başkanı bizim kontrolümüze girecek, kontrolümüzde olacak, bizim kontrolümüzde imarlar açılacak, kontrolümüzde olarak iş yapacağız… İnşallah bu kirişi kıracağız düzelteceğiz. Fakat altını çiziyorum siyasi zemin kaygan bir zemindir. Onun için birçok insanın Allah'ın gölgesi altında gölgeleneceği hesap gününde ilk sırada olacak zümre kimdir? Adil İmamlar, yöneticiler,  belediye başkanları, Valiler, Başbakanlar, Cumhurbaşkanları vesaire. Adil yönetici ve sorumlu olmak çok önemlidir. Adil yöneticiler Allah'ın gölgesinde gölgelenecekler. Bu iki ilke çok önemli ve bunu önemsiyoruz. Hayatımızda bunu yani adaletli olmayı içselleştirmeye çalışıyoruz. Rabbim akıbetimizi hayreylesin. Bu adalet bir dönem olacak, bir dönem kesata uğrayacak şekilde olacak bir adalet anlayışı toplumu derinden ve temelden etkiler.  Kardeşlerim bunun da bilincindeyiz. Diyoruz ki, 'Önce insan, öncelik adalet". şeklinde konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                                                      

İLKHA

Yorum Yaz