matesis
dedas

HÜDA PAR Bitlis Belediye Başkan adayı Karakaya'dan yerel basına ziyaret

HÜDA PAR'ın Bitlis Belediye Başkan adayı Cengiz Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında yerel basını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
  • 31.01.2024 19:26
HÜDA PAR Bitlis Belediye Başkan adayı Karakaya'dan yerel basına ziyaret

Kentteki yerel basından Mutki Haber'i ziyaret eden Karakaya, Bitlis'in gelişimine katkı sağlamak, adil, şeffaf ve etkin bir belediyecilik anlayışını benimsemek için yola çıktıklarını belirtti.

Adaylık sürecinde vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek, onların ihtiyaçlarına odaklanacaklarını vurgulayan Karakaya, sosyal projelerle şehirdeki yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Mutki Haber yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür eden Karakaya, kenttin tanıtılması ve sorunlarının gündeme taşınması noktasında medyanın önemli bir rol oynadığını dile getirdi.

Seçim sürecinde şeffaf ve katılımcı bir iletişim stratejisi izleyeceklerini belirten Karakaya, sadece seçim zamanlarında değil, parti olarak sürekli sahada vatandaşlarla diyalog halinde olduklarını söyledi.

Bitlis'in ve halkın sorun ve taleplerini çok iyi bildiklerinin altını çizen Karakaya, herkesi ve her kesimi kucaklayacak bir belediyecilik anlayışıyla bu sorunların üstesinden geleceklerini belirtti.

İLKHA

Yorum Yaz