matesis
dedas

HÜDA PAR Kırklareli Belediye Başkan adayı Karaynir'den esnaf ziyareti

​​​​​​​HÜDA PAR Kırklareli Belediye Başkan adayı Muhammed Salih Karaynir, seçim çalışmaları kapsamında kent merkezinde esnaf ziyareti yaptı.
  • 15.03.2024 14:22
HÜDA PAR Kırklareli Belediye Başkan adayı Karaynir'den esnaf ziyareti

Kırklareli Belediye Başkan adayı Muhammed Salih Karaynir, seçime az bir süre kala kent merkezindeki çalışmalarını hızlandırdı.

HÜDA PAR Kırklareli İl Başkanı Suphi Baran ve birçok partiliyle birlikte esnafı ziyaret eden Muhammed Salih Karaynir, esnafa HÜDA PAR'ın misyonu ile ilgili bilgi verdi. 

Esnaftan "Bu Sefer HÜDA PAR" diyerek destek vermelerini talep eden Muhammed Salih Karaynir, HÜDA PAR'ın "Dürüst Belediyecilik ve Gerçek hizmet" anlayışı ile ilgili bilgi vererek 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimler için destek istedi.

Karaynir, her bir esnafı tek tek ziyaret ederek, Kırklareli'nin sorunlarını dinlediğini ve çözüm için projeler hazırladıklarını belirtti.

HÜDA PAR heyetinden il müftüsüne ziyaret

Ziyaretleri kapsamında HÜDA PAR heyeti, Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş'i makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Baran ile Belediye Başkan adayı Karaynir ve beraberindeki parti heyeti, Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş tarafından karşılandı.

Ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. HÜDA PAR heyeti, Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

İLKHA

Yorum Yaz