tatlidede

HÜDA PAR Manisa Kadın Kolları para ve ziynetlerini Gazze'ye bağışladı

HÜDA PAR Manisa Kadın Kolları, Filistin'e ulaştırmak üzere para ve ziynet eşyalarını Manisa Umut Kervanına teslim etti.
  • 25.02.2024 14:26
HÜDA PAR Manisa Kadın Kolları para ve ziynetlerini Gazze'ye bağışladı

İşgal rejiminin Filistin'e yönelik saldırıları devam ederken dünyanın dört bir yanında Müslümanlar da direnişe destek olma gayretiyle ellerindeki imkanları seferber ediyor.

HÜDA PAR Manisa Kadın Kolları Başkanlığı, Gazzeli kadınlar ile dayanışma adına Manisa halkını Umut Kervanına davet etti.

Merkez Şehzadeler ilçesinde bulunan Umut Kervanı önünde bir araya gelen Manisalı kadınlar, ellerindeki ziynet eşyalarını HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kolları Başkanı Leman Samihsan öncülüğünde Manisa Umut Kervanı yetkililerine teslim etti.

Yapılan çalışmaya ilişkin konuşan Samihsan, "HÜDA PAR Manisa Kadın Kolları olarak Umut Kervanı aracılığıyla Gazzeli kardeşlerimiz için yardım topladık. B yardım çalışması için çağrıda bulunduk, kardeşlerimiz de buna duyarsız kalmadı. Rabbim herkesten razı olsun. Herkes gücü nispetinde ziynetlerini getirip Umut Kervanına teslim etti. Rabbim oradaki kardeşlerimizin de yardımcısı olsun. Oradaki kardeşlerimiz canlarıyla bizler de bir nebze de olsa malımızla cihad ediyoruz."dedi. 

Samihsan, yaptıkları çağrı ve yardım seferberliğine ziynetleriyle cevap veren Manisalı kadınlara teşekkürlerini iletti.

İLKHA

Yorum Yaz