matesis
dedas

HÜDA PAR Şehitkamil Belediye Başkan adayı Karakurt, ilçeyi karış karış geziyor

Gaziantep'in merkez ilçesi Şehitkamil'de HÜDA PAR Belediye Başkan adayı olan Mustafa Karakurt, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ve vatandaşları ziyaret ediyor.
  • 06.03.2024 13:22
HÜDA PAR Şehitkamil Belediye Başkan adayı Karakurt, ilçeyi karış karış geziyor

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

HÜDA PAR Şehitkamil İlçe Başkanı Ekrem Kaplan'nın da eşlik ettiği ziyaretlerde HÜDA PAR Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Karakurt, Şehitkamil ilçe teşkilatı ve beraberlerindeki partililer ile birlikte ilçeyi karış karış gezerek projelerini anlatıyor.

Gündüz esnaf, STK ve kırsal mahalle ziyaretlerinde bulunan Karakurt, akşamları ise ev ve aile ziyaretleriyle programlarına devam ediyor.

Ziyaret ettiği esnaftan 31 Mart yerel seçimleri için destek talebinde bulunan Karakurt, esnaf ve halktan "Bu Sefer HÜDA PAR" demelerini istiyor.

Ziyaretlerde esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyen Karakurt, HÜDA PAR'ın "Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet" anlayışını anlatarak "Şehitkamil ilçemizi HÜDA PAR belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz." dedi.

Esnaf ve halkla samimi diyaloglar gerçekleştiren Karakurt, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için esnaftan ve halktan destek isteyerek, daha yaşanılabilir bir Şehitkamil için çalışacaklarını belirtti.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını dile getiren esnaf ise HÜDA PAR'ı sadece seçim zamanlarında değil her zaman yanlarında bulduklarını belirterek, seçimlerin hayırlara vesile olmasını dilediler.

İLKHA

Yorum Yaz