matesis
dedas

İftar dayanışmasında bulunan esnaflara teşekkür ziyareti

Artuklu Müftülüğü ile Diyanet Vakfı Artuklu Şubesi tarafından ramazan ayı boyunca Mardin'de misafir edilen depremzede ailelere iftar ulaştırılmak üzere organize edilen 'Sizi Mutlu Görmek Bize Huzur Veriyor' projesine katkıda bulunan Mardinli esnaflar ziyaret edilerek, teşekkür plaketi verildi.
  • 08.06.2023 15:43
İftar dayanışmasında bulunan esnaflara teşekkür ziyareti

Artuklu Müftülüğü ile Diyanet Vakfı Artuklu Şubesi tarafından ramazan ayı boyunca Mardin'de misafir edilen depremzede ailelere iftar ulaştırılmak üzere organize edilen "Sizi Mutlu Görmek Bize Huzur Veriyor" projesine katkıda bulunan Mardinli esnaflar ziyaret edilerek, teşekkür plaketi verildi.

Diyanet Vakfı Artuklu şubesi depremzede koordinasyon yöneticisi  Mehmet Şirin Ersan tarafından hazırlanan ve Mardin'de misafir edilen depremzede ailelere iftar saaatinde sıcak iftar ulaştırmak üzere hazırlanan "Sizi Mutlu Görmek Bize Huzur Veriyor" projesine katkıda bulunup, destek olan lokanta ve restuarant işletmelerine plaket takdimi yapıldı.

Mübarek Ramazan ayı boyunca 6 şubat depreminin ardından Mardin'de geçici olarak kiraladıkları evlere yerleşerek, Artuklu'da ikamet eden ailelere sıcak iftar hazırlayıp ulaştırmak; dileyen ailelerin ise iftar saatinde işletmelerde misafir edilerek iftar açmalarını sağlayan projeye katılarak destekte bulunan iletmelerin sahiplerine hazırlanan plaketlerle teşekkür edildi.

110 DEPREMZEDE AİLEYE SICAK İFTAR ULAŞTIRILDI

Ramazan ayı boyunca Artuklu'da ikamet eden 110 aile ile toplamda 650 kişiyi kapsayan "Sizi Mutlu Görmek Bize Huzur Veriyor" projesine katkıda bulunan esnaflar, Artuklu İlçe Müftüsü Abdullah Işık ile Din-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Ersan tarafından işyerlerinde ziyaret edilerek, kendilerine birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Projeye katkıda bulunan işletme sahiplerini işyerlerinde ziyaret ederek tebrik eden Artuklu İlçe Müftüsü Abdullah Işık, Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ayda dayanışma içerisinde olarak Mardin'de misafir edilen deprem mağduru kardeşlerimize gerek sıcak iftar ulaştıran gerekse de işletmelerinde iftar saatinde  depremzedelerimizi misafir ederek katkıda bulundukları için katkıda bulunan bütün işletmelerimizin sahiplerine teşekkür ediyoruz. Zor günler dayanışma ve yardımlaşma içerisinde aşılır. Mardinli esnaflarımız bu örnek ve güzel projeyle kadim şehrimize ve kültürümüze yakışacak yüce bir davranışın bir parçası oldukları için her birini ayrı ayrı tebrik ediyor ve kutluyoruz. Allah hayırlarını kabul buyursun" dedi.

Projenin hazırlayıcısı ve uygulayıcılarından olan  Mehmet Şirin Ersan ise; "Ramazan ayında depremzede kardeşlerimize yürekleriyle birlikte kapılarını da açan kıymetli esnaflarımıza ne kadar teşekkür edersek azdır. Hazırlanan projeyi anlattığımızda hiçbir esnafımız böylesine anlamlı ve güzel bir dayanışmadan uzak durmayacaklarını ifade ettiler. Kendilerine minnetimizi ve şükranlarımızı sunmak üzere günün anısına birer plaket takdiminde bulunduk. Bu vesileyle; Adana Dostlar Lokantasına, Beyti ocakbaşına, Urfa Dostlar Lokantasına, Ege Balık Evine, İrem Balıkçılığa, Onurhan Lokantası, Mesut Usta pişirim, Kral Döner, Yusuf Usta pişirim, Birtat Lahmacun işletmelerine ve sahiplerine bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi

Bir 6 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ADANA DOSTLAR KE' görseli olabilirBir 6 kişi, hastane ve yazı görseli olabilirBir 6 kişi görseli olabilir

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz