matesis
dedas

İhtiyaç sahiplerine 2 bin 300 koli yardımı gönderdi

Mardinli hayırsever iş adamı Süleyman Bölünmez, maddi durumu iyi olmayan ailelere dağıtılmak üzere Mardin’e 2 bin 300, Şırnak’a da bin adet olmak üzere toplam 2 bin 300 koli gıda yardımında bulundu.
  • 21.05.2020 17:14
İhtiyaç sahiplerine 2 bin 300 koli yardımı gönderdi

Ankara’da ikamet eden Mardinli iş adamı Süleyman Bölünmez, Ramazan Ayında korona virüs salgınından dolayı evlerinden geçici süreliğine kalmak zorunda olan vatandaşlara destek olabilmek amacıyla muhtarlarla iletişime geçerek 2 bin 300 adet gıda kolisi gönderdi.

Yapılan görüşmelerin ardından Mardinli iş adamı tarafından gönderilen 2 bin 300 koli yardım malzemesi Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal’a teslim edildi.

Dernek Başkanı Dal, iş adamı Bölünmez’e teşekkür ederek, "Hemşehrimiz, korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinde geçici süreliğine kalmak zorunda olan ve Ramazan Ayında ihtiyaçları bulunan vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 2 bin 300 koli yardımda bulunmak üzere bizleri aradı. Ardından gelen yardımları mahalle ve köy muhtarlarına teslim ederek hak sahiplerine ulaşması konusunda gerekli yardımı yaptık. Hayırsever işadamımızın bu anlamda ihtiyaç sahiplerine destek vermeleri bizleri çok mutlu ediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum."dedi.

Yorum Yaz