matesis
dedas

İlhan, Milletvekili adaylığı için başvuruda bulundu

Gelecek Partisi Mardin İl Kurucu Başkanı İş İnsanı Emin İlhan, Milletvekili adayı olmak için resmi başvuruda bulundu.
  • 16.03.2023 12:36
İlhan, Milletvekili adaylığı için başvuruda bulundu

İş İnsanı Emin İlhan, 28. dönem milletvekili seçimlerinde Mardin'den milletvekili adayı olmak üzere resmi başvurusunu kurucusu olduğu Gelecek Parti Mardin İl Başkanlığına teslim etti.

Hazırladığı resmi başvuru dosyasını Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı Abdulhalim Sürer'e teslim eden İş insanı Emin İlhan, " Adalet, demokrasi, refah, eşitlik, siyasi ahlak ilkelerinin adresi olarak gördüğüm, Mardin il teşkilatını kurma onurunu da yaşadığım Gelecek Partisi’nden Mardin Milletvekilliği için aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Şahsıma, partime, ülkeme hayırlı olsun." dedi.

İlhan'ı başvurusundan dolayı tebrik eden İl Başkanı Sürer İse; Gelecek Partisi olarak partilerine yapılan milletvekili başvurularının kabulune başladıklarını kaydederek, "Millet İttifakı olarak, seçim saatine kadar ciddi ve etkili saha çalışmalarıyla Mardin'de başarılı bir sonuç ile hedefliyoruz. Mardin'in ve ülkemizin aydınlık geleceğin, partimizin ismiyle müsamma olan Gelecek partisiyle geleceğine inanıyoruz. Aydınlık geleceğin yolu, Gelecek Partisi'nden gelecek. Bunun güzelliğini hep birlikte görecek, bereketinden hep birlikte yararlanacağız" dedi.  

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz