tatlidede

İmamoğlu kararını verdi: Yarın adaylığını açıklayacak

CHP'de seçim sonrası değişim için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeni yol haritasını belirlediği iddia edildi.
  • 14.08.2023 19:42
İmamoğlu kararını verdi: Yarın adaylığını açıklayacak

İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanlığı yerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağını açıklaması bekleniyor.

Salı ya da çarşamba günü bir basın toplantısı düzenlemesi beklenen İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanlığı yerine "İstanbul'u kaybedemeyiz" diyerek yeniden İBB Başkanlığına aday olacağını açıklaması bekleniyor.

"Değişim olmazsa yerel seçimde risk doğabilir"

İmamoğlu'nun "Değişim olmazsa yerel seçimde risk doğabilir" sözleriyle CHP'de genel başkanlık değişiminin gerekli olduğuna vurgu yapacağı ancak tercihini İstanbul'dan yana kullanacağı öne sürüldü.

"İBB başkanlığına aday olacağını açıklayacak"

Kameraların karşısına geçecek olan İmamoğlu'nun "İstanbul'u kaybedemeyiz" diyerek yeniden İBB Başkanlığına aday olacağını açıklaması bekleniyor.

Yakın çalışma ekibi İmamoğlu'nun kazanacağından emin

Gazeteci İsmail Saymaz'ın Sözcü gazetesindeki haberine göre, yakın çalışma ekibinin İmamoğlu'nun seçimi kazanacağından kesinlikle emin oldukları ve "Bütün araştırmalar tek başına girmesi halinde bile İmamoğlu'nun rahatlıkla alacağını gösteriyor. İyi Parti ve HDP'lilerin ağırlıklı bir bölümü kendi adaylarını çıkarsalar da Ekrem Bey'e oy veriyor. Bu yüzden iki partinin aday çıkaracaklarını düşünmüyoruz" yorumunda bulundukları öğrenildi.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz