Iraklıları Jandarma kıyafeti ile yağmalayanlar yakalandı
MARDİN İLİNDE IRAK VATANDAŞLARINA KARŞI SİLAHLI YAĞMA OLAYI ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

MARDİN İLİNDE IRAK VATANDAŞLARINA KARŞI SİLAHLI YAĞMA OLAYI ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 30 Nisan 2023-09 Mayıs 2023 tarihleri arasında Kızıltepe-Viranşehir D-400 karayolu üzerinde Irak uyruklu vatandaşlara ait çok sayıda aracı, Jandarma görevlilerinin kıyafetine benzer kıyafetler giyerek silah zoruyla yağmalayan (6) şüpheli, Mardin İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin operasyonu neticesinde yakalanmıştır.
Yapılan operasyon sonucunda; Olayda kullanıldığı değerlendirilen silah, askeri kamuflaj, reflektör, çakar lamba, çok sayıda dijital materyal ve Irak’lı vatandaşlara ait olan paralara el konulmuştur. Ayrıca şüpheli şahısların adreslerinde yapılan aramada daha önceki yıllarda Kızıltepe ilçesinden çalındığı bilinen (1) traktör de ele geçirilmiştir.
Bahse konu olaya ilişkin yakalanan (6) şüpheliden 4’ü tutuklanarak Mardin E Tipi KCİK’na teslim edilmiştir. (2) şüpheli ise Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmıştır.
Aydınlar Nusaybin
18.05.2023 / 13:07Kahraman jandarma komutanımız değerli İdris Tataroğlu gibi başarılı paşalar varken sizin gibi çetelere Türkiye’mizde sizlere yer yok olamaz o bir dünyayada cehennemin dibine gideceksiniz