matesis
dedas

İşadamı Gerkes, ihtiyaç sahiplerine bilgisayar ve tekerlekli sandalye dağıtacak

Hatay'da Ticari yaşamını sürdüren Mardinli Hayırsever İş İnsanı Şeyhdavut Gerkes, Mardin'de ihtiyaç sahibi olup, hiçbir sosyal güvencesi olmayan ailelerin çocuklarına 100 adet masa üstü bilgisayar ile yatalak, engellisi bulunan ailelere de 250 adet tekerlikli sandalye desteğinde bulunacağını açıkladı.
  • 29.09.2023 08:50
İşadamı Gerkes, ihtiyaç sahiplerine bilgisayar ve tekerlekli sandalye dağıtacak

Hatay'da ticari yaşamını sürdüren Mardinli Hayırsever İş İnsanı Şeyhdavut Gerkes, 6 Şubat depreminden etkilenen Hatay'lı ailelere başlattığı yardım seferberliğini, memleketi olan Mardin'e de taşıdı. İşadamı Gerges, Mardin'de hiçbir geliri ve sosyal güvencesi olmayan ailelerin çocuklarının bilgisayarsız kalmaması için 100 masa üstü bilgisayar ile engelli ve yatalak olan hastalara da yaşamlarını kolaylaştırmak üzere 250 adet tekerlikli sandalye desteğinde bulunuyor.

İşadamı Gerkes, Asrın felaketi sonrasında zor durumda yaşam mücadelesi veren Hatay'lı aileler ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim öğretim hayatlarında büyük katkı sağlayacak olan masa üstü bilgisayarları dağıttığını aynı yardım çalışmasını Mardin'deki ihtiyaç sahipleri için de organize ederek, dağıtıma başladıklarını söyledi.

Mardin'de 13 Mart Mahallesi'nde bulunan yeğeni Aydın Gerkes'in koordinasyonunda başlatığı yardım çalışmasına hiçbir geliri ve sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi aileleri kapsayacağını kaydeden İş İnsanı Gerkes, "Mardin'deki hemşerilerimden ihtiyacı bulunan hiçbir sosyal dayanağı ve geliri olmayan ailelerin çocuklarına 100 öğrencimize bilgisayar desteğinde bulunacağız. Bununla birlikte; belirlediğimiz şartlara haiz olan hiçbir geliri bulunmayan yatalak ve engelli hastalara da 250 adet tekerlikli sandalye teslim edeceğiz. Bizler memleketimize ve insanlarımıza karşı olan sosyal sorumluluğumuzu her zaman yerine getirmeye hazırız. Cenab-ı Allah canımızı sağ koyduğu sürece bu tür yardımlarımızı Allah’ın rızasını kazanmak için yapmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza her zamankinden daha fazla destek olmalıyız.” dedi.

c85b1eaf-c96b-4e1d-b202-9f5b28618d8f.jpeg
c0d868c9-ae72-4aad-a169-aac38e2576a8.jpeg
Ekran görüntüsü 2023-09-28 112020.jpeg
 
 
 
 
 

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
30.09.2023 / 13:34

Allah razı olsun devamını dılerım

Yorum Yaz