matesis
dedas

İstanbul Özel Bayındır Hastanesi'nde neler oldu? Bayındır Hastanesindeki görüntüleri kim çekti?

İstanbul'da bulunan bir özel hastanede çekildi iddia edilen skandal görüntüler internette ve sosyal medyada infial yarattı. Büyük tepkilere neden olan göründüler kısa sürede ülkede gündem oldu. Görüntülerin yayınlanmasının ardından vatandaşlar merakla bazı soruların cevabını araştırmaya başladı. Peki Bayındır Hastanesi nerede? Görüntüler ne zaman çekildi? Görüntülerdekiler kimler? Kim o görüntüleri çekti? Hastane görüntüleri kaldırmak için rüşvet verdi mi? İstanbul Özel Bayındır Hastanesi hakkındaki iddialar gerçek mi? İşte gündem olan o görüntüler...
  • 05.10.2022 14:24
İstanbul Özel Bayındır Hastanesi'nde neler oldu? Bayındır Hastanesindeki görüntüleri kim çekti?

İstanbul'da bulunan bir özel hastanede çekildi iddia edilen skandal görüntüler internette ve sosyal medyada infial yarattı. Büyük tepkilere neden olan göründüler kısa sürede ülkede gündem oldu. Görüntülerin yayınlanmasının ardından vatandaşlar merakla bazı soruların cevabını araştırmaya başladı.

Peki Bayındır Hastanesi nerede? Görüntüler ne zaman çekildi? Görüntülerdekiler kimler? Kim o görüntüleri çekti? Hastane görüntüleri kaldırmak için rüşvet verdi mi? İstanbul Özel Bayındır Hastanesi hakkındaki iddialar gerçek mi?

İşte gündem olan o görüntüler...

İstanbul İçerenköy Bayındır Hastanesi'nden doktor ve hemşireler skandal görüntülere imza attılar.

O görüntüler sosyal medyaya düşünce rezalet ortaya çıktı. Bir grup sağlık çalışanının, yemek borusundan delik açılan ve konuşamayacak durumda olan yaşlı hastaya hakaretler edip dalga geçti.

Yaşlı hastaya hakaret edip kahkahalar eşliğinde dalga geçtikleri o anları da kameraya kaydettiler. Sesi çıkmayan kadının 'Allah'ından bul" dediği görüldü.

Görüntüleri sildirmek için rüşvet

Görüntülerin hastanenin eski bir çalışanı tarafından kaydedildiği öğrenilirken hastane yönetiminin görüntülerin silinmesi için rüşvet teklif ettiği iddia edildi.

Üzerine para saçıp kahkaha attılar

İnfial yaratan görüntülerde erkek sağlık çalışanı kadın hastanın yüzüne para saçarken, kadın sağlık çalışan ise gülerek yaşananları cep telefonuyla kaydediyor.

Alsana paraları kız! Yapıştırrrr...

Erkek sağlıkçı "Alsana kız paraları. Yapıştır. İki milyon dolar bırakıyorum, yarın dört milyon dolar olarak geri alacağım. Anlaştık mı? Paralar... paralar. Bu paraları sana niye veriyorum biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar böbreğine karşılık. Sağ böbreğine yetmez mi bu paralar?" ifadelerini kullanıyor.

Küfür etsene! 'Al ... sok bu paraları...'

Kadın çalışan ise "Küfür etsene. 'Al ... sok bu paraları böbreğini satacağım' desene" diyerek diğer çalışana akıl veriyor. Sesi çıkmayan yaşlı kadının dudaklarını kıpırdatarak "Allah'ından bul" dediği görülüyor.

İstanbul Ataşehir’de bulunan bir özel hastanede personelin, yoğun bakımda yatan yaşlı kadınla yaptıkları gayri ahlaki konuşma ve 'böbreğini alacağız' diyerek kadının yüzüne para saçmaları, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçen yıl İstanbul Anadolu yakasındaki Özel Bayındır Hastanesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yoğun bakımda yatmakta olan yaşlı bir kadını hastane personeli korkutarak üzerine para saçtı. Yaşanan o anlar ise personel tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Hastane personelinin yaşlı kadınla yaptıkları gayri ahlaki diyalog da pes dedirtti.

"Bu paralar sağ böbreğinin karşılığı"

Görüntülerde personelin yaşlı kadını, "2 milyon dolar olarak bırakıyorum. Yarın 4 milyon dolarak alacağım. Al paralar, paralar. Bu paraları sana niye veriyorum, biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar sağ böbreğinin karşılığı! Al hadi ameliyata başlıyoruz. Makası getir? Nermin senin ameliyat ediyorlar" diyerek korkuttukları ve üzerlerine para saçtıkları görüldü.

Öte yandan hastaneden alınan ilk bilgilerde, olaya karışan 2 personelin iş akdine son verildiği, adli sürecin devam ettiği öğrenildi. (İHA)

İşte hastane hakkında sosyal medyada paylaşılan bazı göründüler...

Yorum Yaz