tatlidede

İyi Parti bütün ilçelerde kongre kararı aldı

İYİ Parti Mardin İl Başkanlığı Mardin`in Ömerli, Derik, Mazıdağı, Savur ve Midyat ilçelerinde 2.Olağan kongre seçimleri sona erdi.
  • 21.11.2022 09:29
İyi Parti bütün ilçelerde kongre kararı aldı

Yapılan kongreler sonunda Ömerli ilce başkanlığına Mahmut Demircan, Derik ilçe başkanlığına Kenan Özaydın, Mazıdağı ilce başkanlığına Faysal Akın, Savur ilçe Başkanlığına Faruk Kurt, Midyat ilce Başkanlığına Abdülcelil Demir, tekrardan güven tazelediler.

İYİ PARTİ Mardin il başkanı Süleyman Akar yapılan Midyat ilçe kongresi ile "Toplamda 5 ilçede 2. Olağan Kongrelerimiz ile Artuklu ve Nusaybin ilçelerimizde ise Delege Seçimlerimizi tamamladık. Dargeçit ilce Kongremizi 20 Kasım 2022 Artuklu ilce Kongremizi 27 Kasım 2022 ve Nusaybin ilce kongremizi ise 04 Aralık 2022 de inşallah Tamamlayarak 2023 Ocak ayı içinde Mardin il Başkanlığı'mızın 2. Olağan kongresinide tamamlamış olacağız."dedi.

Akar konuşmasında şunları söyledi:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'iin 1 Nisan 2018 de 100 bin kişinin katıldığı 1inci Olağanüstü  kurultayda beyan ettiği ve Taraflı  medyanın ekranlarını kapattığı devirde açıkldığı İYİ Parti'nin 8 Maddelik ilkelerini tekrarladığı açıklamada sırasıyla 
1. Hiç kimse milletten buyuk değildir 
2. Adalet herkes içindir ve hukuk kurumları herkese eşit mesafede olacaktır.
3. Cumhuriyet ve demokrasi tek kişinin eline bırakılmayacak kadar değerlidir. O değeri taşıyacak olan da demokratik parlamenter sistemdir.
4. Ülkenin tüm kaynakları ırk dil din mezhep cinsiyet politika ayrımı yapılmaksızın herkese eşit dağıtılacaktır.
5. Güçsüz ve korumaya muhtaç olan vatandaşlarımız kayıtsız şartsız devlet güvencesi altındada olacaktır.
6. İnsanların iyiliğini ve devletin güvenliğini esas tutmayan hiçbir plan ve projenin altına imza atılmayacaktır
7. Ahlaki değerlere bilimsel düşünceye ve sorumluluk duygusuna bağlı bireylerin varlığı toplumumuzun temel  değeridir
8. İnanç özgürlüğü ifade özgürlüğü ve teşebbüs özgürlüğü anayasal güvence altında olacaktır. 

İYİPARTİ iktidarında Hak Hukuk ve Adaletten taviz vermeyeceğz.Devletin tüm kurumlarını Milletimize hizmet edilmesini sağlayarak Milletimizin  Devletimize dahada  bağlılığını ve  sadakatini saglayarak Türkiyeyi üretim modeline geçireceğiz.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu  Bölgelerinde  İYİPARTİ bir üçuncü siyasi kapı haline gelmiştir. Seçmene yaptığı çağrıda ise Kendi rolunu ve değerini unutmuş olan Halkımıza Seçmen olarak bir veli nimet olduğunuzu  hatırlatmak isterim. Seçimlerin yapıldıgı her 5 ilçemizin Yönetim Kurullarında görev alacak. İYİ ve Cesur yurekli Yoneticilerimizi kutlar seçimde oy kullanan tum uyelerimizi ve bizi yanlız bırakmayan hemşerilerimize Oda Başkanlarına Muhtarlarımıza Stk Başkanlarımıza Partimiz ve  il yönetim kurulumuz adına teşekkur ediyorum"

Akar, "Kıvılcım idik büyüdük ateş olduk Güneş olup Türkiye'yi tekrardan Hak Hukuk ve Adalet ile yönetilen bir ülke haline getirecez" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz