tatlidede

Jahrein kimdir? Gerçek adı nedir? Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein yayınına mı katılacak? Yayın ne zaman olacak?

Ünlü Türk Twitch yayıncısı ve Youtuber olan Jahrein, Kemal Kılıçdaroğlu ile Twitter'dan yazıştı. Kullanıcılar Jahrein'in kim olduğunu ve söz konusu ortak yayının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki Jahrein kimdir? Kemal Kılıçdaorğlu ne zaman yayına katılacak?
  • 12.05.2021 23:13
Jahrein kimdir? Gerçek adı nedir? Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein yayınına mı katılacak? Yayın ne zaman olacak?

Jahrein kimdir?

Jahrein lakabıyla bilinen ünlü Ahmet Sonuç, Türk Twitch yayıncısı ve Youtuber'dır. Genellikle oyun videoları çeken Jahrein aynı zamanda kendi kanalına davet ettiği insanlarla belirli konularda sohbetler gerçekleştirip yayın yapmaktadır. Siyasetle de ilgili olan Jahrein'in geçtiğimiz haftalarda milletvekilliğine adaylığını koyacağı iddia edilmişti.

Jahrein'in biyografisinde "2023 Milletvekili Adayı" ibaresi bulunuyor.

Jahrein Kemal Kılıçdaroğlu ile yayın mı yapacak?

CHP Genel Başkanı ve Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam Twitter'da yayınladığı bir videoda kendisine Greencard çıkan bir Türk gencinin videosunu izlediğini ve çok üzüntü duyduğunu ifade etmiş, dertleşmek istediğini belirtmişti. Kılıçdaroğlu'nun yayınını alıntılayarak bir tweet atan Twitch yayıncısı Jahrein, "Allah aşkına nasıl yapacaksınız bu dediklerinizi? 2018 seçim bildirgenizi okudum şimdi. Bana hiç yeterli gelmedi. Nolur birileri çıkıp artık bu gençlik için ayakları yere basan sağlam bir plan açıklasın!" yorumunda bulundu.

Bunun üzerine Kemal Kılıçdaroğlu Jahrein'in yanıtını alıntılayarak "Konuşulacak çok şey var. Ben hazırım. Chat de hazır olduğunda haber ver." dedi

Jahrein ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanıtına "En yakın zamanda buluşalım. Gençlerin soracak çok sorusu var! Ben sizi bulamam ama siz bana bir şekilde ulaşırsınız sanırım." cevabını verdi.

Jahrein ve Kılıçdaroğlu yayını ne zaman olacak?

Jahrein ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayını hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Hemen hemen her akşam yayında bulunan Jahrein'in bu gece geç saatlerde Kemal Kılıçdaroğlu ile yayın yapması bekleniyor.

Editör: Muhammed Gülhan

Yorum Yaz