Kaymakam Baysal yetim çocuklarla bir araya geldi
Nusaybin ilçesi Müftülüğü tarafından yürütülen “Camii Yetim Projesi” kapsamında Nusaybin Kaymakamı Ergün Baysal çocuklarla bir araya geldi.
Aydınlar Konaklar Tesislerinde yapılan program, Müftü Açık’ın proje hakkında yaptığı bilgilendirme konuşmasıyla başladı.
Daha sonra çocuklar ve ailelerine hitap eden Kaymakam Baysal, "Çocuklarımızı sevindirmek, onların isteklerini yerine getirmek amacıyla elimizden geleni yapacağız. Mutluluğunuz için böyle bir şey düşündük. Size destek olmak adına her zaman imkânlar çerçevesinde gerekenleri yapacağımızdan emin olun." ifadelerini kullandı.
Konuşmalardan sonra çocukların bulunduğu masaları tek tek dolaşan Kaymakam Baysal, sorunları ve ihtiyaçlarını dinledi.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
1 yorumNusaybin kaymakami sn Ergün Baysal'ı seviyoruz ve çalışamalarini takdir ediyoruz.lakin kendisinden isteğimiz var .acilen nusaybin'e şehirler arası otobüs terminali yapımı ve nusaybin'de imar izni versin.1 yıldır nusaybin'de inşaat sektörü ölu ve durgun tek bir çivi cakilmis değil. Buda onun hanesine negatif yönden yansıyor