Kebapçının hazin sonu
Kızıltepe'de meydana gelen motosikletli trafik kazasında ağır şekilde yaralanan Aydın Aslan adlı genç yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe’den Yüceli köyüne (Ğurs) kullandığı motosiklet ile gitmekte olan Aydın Aslan (31) 47 AR 002 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen motordan savrulan ve yaralanan motosiklet sürücüsü Aydın Aslan, Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kızıltepe'de kendisine ait Ciğer Kebapçısı üzerine iş yeri bulunan Aslan'ın vücudunun çeşitli yerlerin kırıkların oldu. Yaralanan gence yapılan bütün müdahelelere rağmen oluşan iç kanama sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Trafik kazası ile ilgili soruşturmaya başlatılırken, kazaya karışan Otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı öğrenildi.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
3 yorumben onun yiyeni cumali özelikle o araabayı vuran ve satan allah belasını versin diyorum 14 yaşındaki parıyı veripde arabayı veren adam yarın karısınıda para içn verir aydın aslan yanımızda olmasa bile bedeni olmasa bile ruhu yanımIZDa MEKANIN CENNET OLSUN AYdın aslan merak etme gözün arkadakalmasın yiyenlerim önce allaha sonra bana emanet
ben onun yiyeni cumali özelikle o araabayı vuran ve satan allah müstehakkını versin diyorum 14 yaşındaki parıyı veripde arabayı veren adam yarın ne yapar.....MEKANIN CENNET OLSUN AYdın aslan merak etme gözün arkadakalmasın yiyenlerim önce allaha sonra bana emanet
bildigim kadarıyla bahsi geçen araba kiralık araba ve renta-kar şirketleri öyle her onune gelene para için araba verıyo. burdan rent-karcılara sesleniyorum ALLAH rızası için araba kiralamada biraz seçici davranın. AYDIN usta yada ALLAHTAN rahmet ailesine sabır diliyorum.