matesis
dedas

KGM: tek şerit iki yönlü kullanılacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Kızıltepe - Viranşehir Karayolu'nun 48-49.kilometreler arasındaki yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşımın etkilenmemesi için bölünmüş yolun bir bölümünün iki yönlü olarak kullanılacağı konusunda sürücülere uyarıda bulundu.
  • 13.09.2023 10:13
KGM: tek şerit iki yönlü kullanılacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; Kızıltepe - Viranşehir yolunda devam eden bakım ve onarım çalışmaları, trafiği etkilememek adına yolun belirli bir bölümünün iki yönlü olarak kullanılmasına imkan tanımıştır.

Bu düzenleme ile sürücüler, ulaşımın daha güvenli ve kesintisiz bir şekilde sürdürülmesini sağlayabileceklerdir. Yol kullanıcıları, bu kesimde trafik işaretlerine ve yönlendirmelere dikkat ederek seyahat etmelidirler.

Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücülere olası trafik yoğunluğu ve güzergah değişiklikleri konusunda uyarıda bulunarak, çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun tamamının normal trafiğe açılacağını belirtti.

Sürücülerin güzergahlarını belirlerken bu bilgiyi dikkate almaları önemlidir ve yolculukları sırasında güvenliği her zaman ön planda tutmaları gerekmektedir.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz