matesis
dedas

Kızıltepe Şahkulubey Caddesinde asfalt dökümüne başlandı

Kızıltepe'de devam eden yer altı çalışmaları nedeniyle yapılan kazı çalışmaları nedeniyle son dönemlerde kullanılmaz hale gelen ve vatandaş ile esnafın şikayet konusu olan Şahkulubey caddesinde geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan kaldırım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında 11 santimetre PMT serme sıkıştırma çalışmalarının ardından bugün 9 santimetre beton asfalt dökümüne başlandı. 20 metre genişlik ve 650 metre uzunluğa sahip olan yola yaklaşık 2 bin ton beton asfalt dökümü yapılacak.
  • 04.09.2020 16:18
Kızıltepe Şahkulubey Caddesinde asfalt dökümüne başlandı

Büyükşehir Belediye Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş talimatları doğrultusunda çalışmaları başlatılan Kızıltepe ilçesi Şahkulubey Caddesinde beton asfalt dökümüne başlandı. Kızıltepe ilçesi Koçhisar Mahallesinde bulunan Şahkulubey Caddesinde başlatılan yol çalışmaları hızla devam ediyor.

Eskiyen ve kullanılmaz hale gelen kilit parke yolda parke taşı sökme çalışmalarının ardından yağmur suyu gideri gibi alt yapı çalışmaları yapılan caddede fidan ve ağaç dikimi gerçekleştirildi. 11 santimetre PMT serilip sıkıştırıldıktan sonra 9 santimetre beton asfalt dökümüne başlandı. Yol genişliği 20 metre ve 650 metre uzunluğundan olan Şahkulubey Caddesine yaklaşık 2 bin ton beton asfalt dökümü gerçekleştirilecek.” Bilgilerine yer verildi.

Yorumlar

Image
Roj
05.09.2020 / 23:50

Nihayet bi kaç yıl daha bekleseydiniz bide gelin şahkulubey mhlsini görün <br>Kızıltepenin bütün yolları bozuk

Yorum Yaz