tatlidede

Kızıltepe Umut Kervanı şubat ayı faaliyet raporunu açıkladı

Yardım faaliyetlerine devam eden Kızıltepe Umut Kervanı, şubat ayında 48 aileye 3 bin 738 TL değerinde gıda, giyim ve kırmızı et yardımında bulundu.
  • 15.03.2021 16:26
Kızıltepe Umut Kervanı şubat ayı faaliyet raporunu açıkladı

Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki fakir, yetim ve muhtaçlara çeşitli yardımlarda bulunan Umut Kervanı, Şubat 2021 ayı içerisinde yaptığı yardımları açıkladı.

48 aileye gıda, kırmızı et, giyim ve ev eşyası yardımında bulunan Kızıltepe Umut Kervanı, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor.

Birçok faaliyetlerinin bulunduğu ve birinci derece muhtaç ailelere düzenli olarak gıda paketi verdiklerini aktaran Kızıltepe Umut Kervanı üyesi Şemsettin Alkan, şunları söyledi:

“Fakir, muhtaç, yetim ve yardıma muhtaç ailelerimize gıda paketlerimizi dağıtıp elimizden geldiğince yardımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bununla beraber kırmızı et ve giyim yardımlarımız da oluyor. Tabi bizler yıl boyunca aralıksız yardımlarda bulunuyoruz. Şubat 2021 ayı içerisinde 48 aileye gıda kolileri başta olmak üzere kırmızı et ve giyim yardımında bulunduk. Tabi bizler yardıma muhtaç kişiler ile hayırseverler arasında aracılık yapıyoruz. Hayırseverler bizlere yardım ettiği müddetçe bizler yardımları yerine ulaştırmaya devam edeceğiz inşallah. Bizlere destek veren hayırseverlerimize Allah razı olsun diyoruz.”

Editör: Aydın

Yorum Yaz