matesis
dedas

Kızıltepe’de 3 dilde dışarı çıkmayın uyarısı

Kızıltepe'de Covid-19 tedbirleri kapsamın sürekli olarak üç dilde ihtiyaç duymadıkça evden çıkmayın evde kalın uyarısı yapılıyor.
  • 24.03.2020 12:24
Kızıltepe’de 3 dilde dışarı çıkmayın uyarısı

Kızıltepe’de Corona Virus Covid-19 tedbirleri ve yasaklarına riayet edilmesi için Kaymakamlık bünyesinde yayın yapan Başak FM Radyosundan, Belediye ve Emniyet araçlarından, Belediye ve Cami hoparlörlerinden Türkçe, Kürtçe ve Süreye vatandaşları için Suriye Arapçasıyla Coronovirüsten korunmak ve yayılmasına engel olmak için ihtiyaç duyulmadıkça dışarı çıkılmaması ve evde kalınması yönünde anons yapılıyor.

Kızıltepe Kaymakamlığın tarafından alınan tedbirler kapsamda Belediye ve Polis araçları ilçenin her tarafını gezerek, üç dilde kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığı için dışarı çıkmayın evde kalın anonslar yapıp halkı uyarırken, 5 vakit ezanın ardından müezzinler aynı anonslar ile uyarılarını tekrarlıyor.

Sevgiili Kızıltepe ekspres haber takipçilerimiz, kendiniz ve sevdiklerinizin sağlığı için lüzumlu durumlar dışında lütfen dışarı çıkmayın uyarılarına ve açıklanan kararlara uyun kulak verin.

#EvdeKalKızıltepe

#EvindeKalMardin

#EvdeHayatVar

Yorum Yaz