matesis
dedas

Kızıltepe'de yeni bir lezzet durağı açıldı

Kızıltepe'de 'Sürer Pide Lahmacun Salonu' düzenlenen etkinlikle lezzet kapılarını vatandaşa açtı. İşyerinin açılışı, duaların okunması ile kurdele kesilerek gerçekleştirildi.
  • 19.10.2020 11:17
Kızıltepe'de yeni bir lezzet durağı açıldı

İlk günden Pide Lahmacun Salonu'na ilgi oldukça yoğundu. Pide, Lahmacun, Tava, pizza ve ızgara gibi lezzetli yemek çeşitleri bu fırında pişiriliyor.

'Sürer Pide Lahmacun Salonu' konum olarak Kızıltepe Yenikent Mahallesinde, havalimanı karşısı, sadık künefe ilerisinde bulunuyor.

16 YILLIK TECRÜBEMİZ VAR

İşletmenin Müdürü Hasan Sürer, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Kızıltepe’nin, böyle bir yere ihtiyacı vardı, bizde düşündük milletimize nasıl kaliteli bir hizmeti sunabilir diye. Sonrada bu iş yerimizi açmaya karar verdik. Biz iddialı bir şekilde işi yapıp milletimize hizmet yapmaya geldik. Ustalarımız, 16 yıldır bu işi profesyonel bir şekilde yapıyor. Bu işi çok iyi biliyorlar. Lezzetimiz gerçekten çok kaliteli, bütün vatandaşlarımızı buraya gelip lahmacun ve pide çeşitlerimizi tatmalarını istiyoruz. Aile salonumuz da mevcuttur. Yeni TOKİ, Yeni Kent Mahallesinde milletimize hizmet vermekteyiz, havalimanı karşısı sadık küfene ilerisinde.”

ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK

16 yıldır bu sektörde farklı illerde çalıştığını, ancak artık kendi memleketine hizmet etmek istediğini söyleyen Pide ve Lahmacun Ustası Şehmus Sümer,“16 Yıldır fırın, pide ve lahmacun fırınlarını işlettim, İstanbul ve birkaç farklı şehirde. Mardin’de kendi memleketimde bu işi yapmak istiyordum. Halkımız bu lezzetti hak ediyor. Daha güzel, kaliteli, hijyenik bir şekilde yapmak istiyoruz. Onun için böyle bir yer tercih ettik. Yemek çeşitlerimiz; Pide olarak Kuşbaşı, kavurmalı, kaşarlı, sucuklu var. Lahmacun, tava, pizza ve ızgara çeşitlerimiz mevcut.” Dedi.

REKLAM BÜLTEN


Yorumlar

Image
Halil ibrahim
19.10.2020 / 16:42

Hayırlı olsun. Allah muvaffak etsin inş.

Yorum Yaz