Kızıltepe'deki kavgada kan aktı
Kızıltepe'de akşam saatlerinde taraflar arasında sebebi henüz öğrenilemeyen bir nedenle çıkan kavgada ilk belirlemelere göre aynı aileden üç kişi yaralandı.

Kızıltepe Cumhuriyet Mahallesi'nde akşam saatlerinde taraflar arasında sebebi öğrenilemeyen bir nedenle sopalarla başlayan kavgaya bıçaklar karıştı.
Kavgada aynı aileden iki kişi aldıkları bıçak darbesiyle yaralanırken, bir kişi de sopayla darp edilmek suretiyle yaralandığı öğrenildi.
Cumhuriyet Mahallesi'nde kavga olduğu ihbarıyla olay yerine giden güvenlik güçleri, kavgada yaralıların bulunduğunu öğrendi. Sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ambulans yönlendirildi.
Ağız dalaşıyla başlayıp, levye ve sopaların da kullanıldığı kavgaya daha sonra bıçakların da karışmasıyla birlikte aynı soyadını taşıyan Mehmet Emin Çiftçi (35),bıçak darbesiyle sırtından, Ramazan Çiftçi (29), göğsünden aldığı bıçak darbesiyle yaralanırken, Aslan Çiftçi (46) ise aldığı kavgada aldığı sopa ve yumruk darbeleriyle yaralandığı kaydedildi.
Olay yerinden ambulanslarla hastaneye nakledilen yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Editör: Kadir Üründü