matesis
dedas

Kızıltepeli kuaför yarışmadan 1.likle döndü

Mardin Kızıltepeli Kuaför Vedat Aydın, Ünlü kuaför Kadir Alkan’ın Anatomik saç kesimi yarışmasında birincilik elde etti.
  • 17.11.2022 17:22
Kızıltepeli kuaför yarışmadan 1.likle döndü

Mardin'in tanınan kuaförlerinden Vedat Aydın, Ünlü kuaför Kadir Alkan’ın Anatomik Saç Kesimi Yarışmasında 1. olarak Mardin'i gururlandırdı.

Mesleğinde kendisine has tarzı ve kesim teknikleriyle Mardin'i temsil eden ve bu alanda Antalya'da gerçekleştirilen yarışmada yurt içinden ve yurt dışından yarışmaya katılan 350 Erkek kuaförü arasında yaptığı saç kesimiyle dikkatleri üzerine toplamayı başaran Genç Kuaför Vedat Aydın, yarışmada 1.lik elde ederek Mardin'i başarıyla temsil etti.

Yarışmanın finalinde açıklanan sonucun gururunu yaşayan Aydın, "Birçok şehirden ve yurt dışından katılımcı meslektaşların bulunduğu bu yarışmadan hedeflediğim sonuçla dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yarışmayı düzenleyen Ünlü kuaför Kadir Alkan bey başta olmak üzere organizasyonda emeği bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah memleketimin adını benzer alanlarda duyurmaya devam edeceğim." dedi.

Aydın'a 1.lik madalyası ile kupası alkışlar arasında taktim edildi.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz