tatlidede

Korkunç ölümün perde arkası: 34 Yıllık Eşine bakın ne yaptı

34 yıllık eşini bıçaklayarak hayatına son verdi. Cinayetin, şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatması sonucunda ortaya çıktığı öğrenildi.
  • 16.04.2024 14:13
Korkunç ölümün perde arkası: 34 Yıllık Eşine bakın ne yaptı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan bir kişi, 34 yıllık eşini bıçaklayarak hayatına son verdi. Cinayetin, şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatması sonucunda ortaya çıktığı öğrenildi. Şüpheli, iki gün önce namaza gittiği caminin imamına eşini İngiltere’ye gönderdiğini ve kendisinin de eşinin yanına gideceğini belirterek helallik aldığını söyledi.

Image description

Cinayetin Ortaya Çıkışı ve Polis Müdahalesi

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Merkezi ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi’ndeki bir apartmanın 4’üncü katına geldi. Ekipler, 68 yaşındaki Türkan A.'nın cansız bedeni ile karşılaştı. Eşini bıçakladığı belirlenen 69 yaşındaki Abdüsselam A. evde yakalandı.

Image description

Şüphelinin Cami İmamına İtirafları

Cinayet şüphelisi Abdüsselam A.'nın namaza gittiği caminin imamı, şahsın cami cemaati olduğunu ve uzun süredir tanıştıklarını belirtti. İmam, Abdüsselam A.'nın geçen hafta kendisi izinde olduğunda 2 gün camide yattığını ve “2 gün önce Türkan ablayı İngiltere’de bulunan oğlunun yanına gönderdiğini. Dün öğleyin bitkin ve telaşlı bir hali vardı. Yorgun olduğunu, kendisinin de İngiltere’ye gideceğini söyleyip helallik aldı” dedi.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Abdüsselam A., polis tarafından gözaltına alındı. Türkan A.’nın cenazesi, Manavgat Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.

Image description

Image description

 

 

Editör: Gülten Akgül

Yorum Yaz