matesis
dedas

Malatya’da silahla kasten yaralama olayının şüphelisi yakalandı

​Merkez Yeşilyurt ilçesinde yapılan çalışmalarda, silahla kasten yaralama olayının şüphelisi, olayda kullanılan silahla yakalandı.
  • 14.12.2021 16:41
Malatya’da silahla kasten yaralama olayının şüphelisi yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğinin yaptığı çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Dün akşam saat 20.45 sıralarında Çavuşoğlu Mahallesinde meydana gelen silahla kasten yaralama olayı ile ilgili şüpheli şahsın olayda kullandığı tabanca ile yakalandığı belirtilen açıklamada, Yeşilkaynak Mahallesinde bir şahıstan 8 adet uyuşturucu hap ile Melekbaba Mahallesinde bir şahıstan 0.79 gram metamfetamin ele geçirildiği kaydedildi.

Çavuşoğlu Mahallesi bir şahsın yapılan sorgulamasında Malatya Asliye Ceza Mahkemesi İlamat Masasınca arandığı, Özalper Mahallesinde ise bir şahsın yapılan sorgusunda Malatya Asliye Ceza İlamat Masasınca 6136 SKM suçundan arandığı ayrıca Sümer Polis Merkezi Amirliğince takip edilen bir dosyadan firari olduğu anlaşıldığı ve olaylarla ilgili tahkikata başlandığı açıklamasında bulunuldu.

İLKHA

Yorum Yaz