matesis
dedas

Mardin Büyükşehir Belediyesinin Yeni Genel Sekreteri belli oldu

Son Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesiyle Karaman Ayrancı ilçe Kaymakamlığı görevinden Mardin Vali Yardımcılığına atanan Fatih Eroğlu, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığına görevlendirildi.
  • 06.09.2023 16:12
Mardin Büyükşehir Belediyesinin Yeni Genel Sekreteri belli oldu

Son Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesiyle Bursa Nilüfer Kaymakamlığına atanan Murat Süzen'den boşalan Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine kimin oturacağı uzun süredir merakla bekleniyordu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik koltuğuna Karaman Ayrancı ilçe Kaymakamlığından Mardin'e atanan Vali Yardımcısı olarak atanan 31 yaşındaki Fatih Eroğlu görevlendirildi. 

VALİ AKKOYUN'UN KARAMAN'DAN MESAİ ARKADAŞI

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun'un Mardin'e ataması yapıldıktan sonra daha önce kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığına başkan vekili olarak da İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilmişti.

Vali Akkoyun'un Karaman Valiliği döneminde Karaman'ın Ayrancı ilçesinde kaymakam olarak çalışan Fatih Eroğlu da kaymakamlar kararnamesi ile Mardin'e vali yardımcısı olarak atanmıştı. 

GENEL SEKRETER OLARAK GÖREVLENDİRİLDİ

Mardin'de vali yardımcısı olarak göreve başladıktan sonra Vali Tuncay Akkoyun'un isteği doğrultusunda Fatih Eroğlu, Mardin Büyükşehir Belediyesinde de Genel Sekreter olarak çalışmaya başladı.

DAİRE BAŞKANLARI İLE TOPLANTI YAPTI

Bugün büyükşehir belediyesindeki daire başkanları ile biraraya gelerek toplantı düzenleyen Eroğlu, Mardinlilere hizmet etme yolunda vizyonunu ve çalışma standartlarını idarecilerle paylaştığı öğrenildi. 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz