TÜVTÜRK

Mardin'de bir cadde ve sokak trafiğe kapatılacak

Artuklu’da 28 Ekim Barış Cadde ve 5 Sokak Kademeli Olarak Trafiğe Kapatılacak.

  • 27.10.2025 21:24
Mardin'de bir cadde ve sokak trafiğe kapatılacak

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü, Mardin İçme Suyu Projesi kapsamında 5 Sokak ve Barış Caddesinin trafik ve yaya güvenliği amacıyla kademeli olarak kapatılacağını duyurdu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü, Artuklu ilçesinin içme suyu altyapısını modernize etmek ve kesintisiz içme suyu teminini sağlamak amacıyla başlattığı Mardin İçme Suyu Projesi kapsamında Barış Caddesi etabındaki çalışmalara başlıyor.

MARSU’dan yapılan açıklamada, 28 Ekim 2025 tarihinde başlayacak çalışmalar kapsamında, trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla, kademeli olarak ilk etapta 1931. Sokak, 1932. Sokak, 1. Sokak, 2. Sokak ve Esenler Sokağı’nı kapsayan bölgelerin trafiğe kapatılacağı belirtildi. Bu bölgelerdeki çalışmaların tamamlanmasının ardından, çalışmaların süreceği Barış Caddesi’nin de trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, sürücülerin ulaşımda aksama yaşamamaları için yönlendirme levhalarına ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerektiğini belirterek, “Trafik akışının güvenliği açısından vatandaşlarımızın bu süreçte gösterdiği anlayış için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Image description

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz