Uçar ve Kılıç ailelerinin mutlu günü
AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Süheyl Uçar ile Meryem Kılıç, Mova Salon’da düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünyaevine girdi. Genç çiftin nikâh merasimine Mardin protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç'ın abisi Hacı Sait Kılıç'ın kızı Emine Kılıç ile Mardin Çevre ve Şehircilik İl Şube Müdürü Ramazan Uçar'ın oğlu Süheyl Uçar'ın yaşamlarını birleştirdikleri düğüne ilgi büyük oldu.
Kızıltepe MOVA Salon'da gerçekleştirilen düğün törenine Mardin protokolünü ve çok sayıda davetliyi bir araya getirdi. AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Süheyl Uçar ile Meryem Kılıç’ın düğünü sade bir nikâh merasimiyle gerçekleşti.
Misafirlerin onuruna verilen yemek ikramıyla başlayan düğün merasimi kur'an tilaveti ve dualerla devam etti.
Düğün merasimine; Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Hanay, Başsavcı Vekili Serkan Şahbaz, Kızıltepe Kaymakamı Murat Acar, Vali Yardımcısı Hasan Kurt, Artuklu Kaymakamı Muhammet Öztabak, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Muhammed İkbal Gülçin, Mardin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, AK Parti İl Başkanı Mehmet Uncu, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kemalettin Sakin, Kızıltepe Ticaret Odası Başkanı Hacı Mahmut Dündar, Mardinspor Başkanı Rıdvan Aşar, Mardinspor Asbaşkanı Veysi Duyan, Gençlik Kolları Bölge Koordinatörü Fatih Seyrek, Kamu kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikâhı İl Müftüsü Kıydı
Genç çiftin nikâhı, Mardin İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen tarafından kıyıldı. Nikâh merasiminin ardından Vali Tuncay Akkoyun ve beraberindeki davetliler, Süheyl Uçar ve Meryem Kılıç çiftinin mutluluğuna ortak oldu.
Vali Akkoyun ve davetliler, genç çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.
Mova Salon’da gerçekleşen düğün töreninde davetliler, genç çiftin bu özel gününde bir araya gelerek mutluluklarına ortak oldu.
Mardin’de siyasi, bürokratik ve sivil toplum camiasından çok sayıda ismi buluşturan düğün töreni, renkli görüntülere sahne oldu.


Editör: Beşir Şavur