Ziyaret kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan ile bir araya gelen heyet, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Dernek heyeti, Mardin’de eğitim gören öğrencilerin ve gençlerin geleceğine yönelik yapılacak her adımın önemine dikkat çekerek, eğitim sürecini şekillendiren öğretmen ve idarecilere yeni dönemde kolaylıklar diledi.
Mardin Önder Başkanı Enes Güneş, yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Yeni eğitim-öğretim yılında özellikle eğitimcilerimize önemli görevler düşmektedir. Sezon boyunca yapacakları çalışmalarından dolayı değerli milli eğitim müdürlerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum.”


Yorumlar
0 yorum