tatlidede

Mardin Life'a teşekkür plaketi

Peygamber Sevdalıları Platformu Mardin İl Koordinatörlüğü, Kutlu Doğum etkinliklerine verdiği desteklerden dolayı Mardin Life Gazetesine plaket verdi.
  • 10.04.2015 17:53
Mardin Life'a teşekkür plaketi

Peygamber Sevdalıları Platformu Mardin İl Koordinatörlüğü de bu kapsamında 4 Nisan Cumartesi günü Karayolları Parkı Miting alanında binlerce kişinin katılımıyla “Eşsiz Önder Hz. Muhammed (s.a.v.)” temasıyla Kutlu Doğum etkinliği düzenlemişti.
Platform yetkilileri, etkinlikle görev alan peygamber sevdalılarına “Teşekkür Belgesi”, etkinliğe yaptıkları haberlerle destek veren Mardin LİFE Gazetesi,İlke Haber Ajansı (İLKHA), Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, TRT Haber, Kıratım Gazetesi, İletişim Gazetesi, Cemre FM ve halka dağılmak üzere ücretsiz su yardımında bulunan Karlıca Su şirketine plaket verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye derneklerden Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (Dos-Der) Genel Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Dost-Der Genel Başkanı Fesih Memiş, Kutlu Doğum programlarının yapmaktaki amaçlarından bahsetti.

Memiş, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her yıl nisan ayında Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu nedeniyle programlar düzenliyoruz. Buradaki amacımızın sadece Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu kutlamak değil, asıl amacımız Hz. Peygamber’i halkımızın gündemine getirmektir. Bizler bu programlarla O’nu anlamaya ve O’nu okumaya teşvik ediyoruz. Tabi yapılan tüm etkinliklerde destek veren herkesin büyük payı var. Haliyle Allah için yapılan bu işe ortak olanların sevapları ve mükâfatları da ortaktır. Biz Peygamber Sevdalıları Platformu Mardin Koordinatörlüğü olarak programlara verdiğiniz desteklerden ötürü sizlere çok teşekkür ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

Dost-Der Genel Başkanı Fesih Memiş, yaptığı açıklamanın ardından peygamber sevdalılarına “Teşekkür Belgesi” ve gazetecilere plaketlerini takdim etti.
Plaketleri alan gazeteciler ise bu tür hayırlı organizasyonlara her zaman destek vereceklerini dile getirerek platform yetkililerine teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Image
aslan
11.04.2015 / 13:13

ben de mardin life yi tebrik ediyorum.

Yorum Yaz