matesis
dedas

Mardin Life’dan BİK’e ziyaret

Mardin Life Gazetesi Yönetimi, 10 Ocak Gazeteciler Günü kapsamında Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.
  • 11.01.2021 17:57
Mardin Life’dan BİK’e ziyaret

Gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bedi Demir, Yazı İşleri Müdürü Kadir Üründü ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş, Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez’i kurum binasında ziyaret etti.

Ziyarette yerel bazda görev yapan gazetecilerin sorunlarının yanında Resmi ilan alan gazetelerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, “Basın İlan Kurumu olarak Diyarbakır ve bağlı illerde yerel gazetelerin gelişmesi için elimizden gelen tüm gayreti Genel Müdürlüğümüzün desteğiyle ortaya koyacağız” dedi.

Diyarbakır Şube olarak Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Muş ve Bingöl illerinde yayın yapan gazetelerden sorumlu olduklarını hatırlatan Başeğmez, Basın İlan Kurumu mevuzatı ile ilgili ayrıntılara da değinerek, kurum olarak gazeteciliği geliştirerek desteklemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bedi Demir kendi yazdığı “Yarım Kalan Hayatlar” kitabını BİK Diyarbakır Şube Müdürü Başeğmez’e hediye ederken Başeğmez de Demir’e Basın İlan Kurumu tarafından basımı yapılan bir kitap seti hediye etti.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz