matesis
dedas

Mardin MÜSİAD'tan 15 Temmuz Açıklaması

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet İleri, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin dördüncü yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.
  • 15.07.2020 12:35
Mardin MÜSİAD'tan 15 Temmuz Açıklaması

15Temmuz 2016'da hain darbe girişimine göğsünü siper ederek dur diyen aziz milletimiz, ülkemizde bir daha darbelere yer olmadığını güçlü bir şekilde gösterdiğini hatırlatan MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet İleri. 15 Temmuz tarihi 4 yıl önce, Türkiye Cumhuriyeti tarihine bir hainlik ve zalimlik nişanesi olarak kaydedilen teşebbüsün günü olduğunu kaydetti.

Dünyanın en yaygın ve etkin STK'sı olan MÜSİAD'ın her zaman ve her koşulda milli iradeden yana tavır alarak, ona yönelen her türlü tehdidin karşısında tereddütsüz durduğunu, bundan sonra da durmaya devam edeceğini ifade eden İleri, "MÜSİAD olarak demokrasinin, bir ülkenin can damarı olduğu bilincinden hareketle, geçmişte olduğu gibi bugün de her koşulda demokrasi mücadelesinin içinde yer alıyoruz. Şehitlerimizin kanı, gazilerimizin fedakarlığıyla kurulan ülkemizin, demokrasi ve halk düşmanı terör örgütleri tarafından tehdit altında tutulmasına, dış mihraklar tarafından hain planlara dahil edilmesine hiçbir zaman izin vermedik, vermeyeceğiz." dedi.

Yorum Yaz