tatlidede

Mardin Umut Kervanı hayırseverlerine plaket ve tablo hediye etti

Mardin Umut Kervanı yıl içinde yardımda bulunan hayırseverlere yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür ve hatıra olması adına çeşitli hediyeler takdim etti.
  • 29.12.2021 13:51
Mardin Umut Kervanı hayırseverlerine plaket ve tablo hediye etti

Hayırseverlerle yetim ve muhtaçlar arasında köprü olmaya devam eden ve bu çerçevede 2021 yılı içerisinde ayni ve nakdi olmak üzere 1 milyon TL değerinde yardımda bulunan Mardin Umut Kervanı bu sefer farklı bir etkinlikte bulundu.

Hayırseverlerin yardımlarıyla birçok yetim ve muhtaç aileye ulaşan Mardin Umut Kervanı, hayırseverlere yaptıkları iyiliklerin hatırası olarak tablo ve plaket takdim etti.

Hayır sahiplerinin yardımlarıyla bu işin yürüdüğünü söyleyen ve onlara bir hatıra olması amacıyla bu programı yaptıklarını belirten Mardin Umut Kervanı Başkanı Fatih Akman, şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli kardeşlerimiz, Mardin Umut Kervanının insani yardım faaliyetleri kurulduğu günden şu ana kadar en güzel şekilde devam ediyor. 2020-2021 yılı faaliyetleri çerçevesinde pandemiye ve krize rağmen gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yetim ve muhtaçlara hayırseverlerimizin desteğiyle ulaştık ve ulaşmaya devam ediyoruz.

Bu minvalde Umut Kervanına katkı sunan kardeşlerimize teşekkür etme ve bir hatıra olması hasebiyle hediye takdim edeceğiz. Hamdolsun Rabbimize ki yıllık faaliyet raporumuzda da belirteceğiz inşallah ama 2021 yılı çalışmaları içerisinde hayırsever kardeşlerimizin desteğiyle 1 Milyon TL değerinde gerek ayni ve gerek nakdi olarak yardımda bulunduk.

Bu çerçevede hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Burada hediyelerini takdim ettiğimiz kardeşlerimiz oldu, Allah'ın izniyle hazır olmayan kardeşlerimizi de ziyaret edip hediyelerini kendilerine takdim edeceğiz. Rabbim sizlerden ve onlardan razı olsun.

Hayırsever kardeşlerimiz bizlere ulaştığı takdirde biz de onların iyiliklerini yetim ve muhtaçlara ulaştırmaya devam edeceğiz." dedi.

İLKHA

Yorum Yaz