matesis
dedas

Mardin’de görev değişikliğine giden mülki amirler belli oldu

Cumhurbaşkanı imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Mardin’in mülki amirlerin görev yerleri değişti.
  • 24.08.2023 10:11
Mardin’de görev değişikliğine giden mülki amirler belli oldu

Kararname ile 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Değişen mülki amirlerden Savur Kaymakamı Muhammed Kaya, Kahramanmaraş Pazarcık Kaymakamlığına, Kızıltepe Kaymakamı Fatih Cıdırlıoğlu, Samsun Vali Yardımcılığına, Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, Antalya Kemer Kaymakamlığına, Mardin Vali Yardımcısı Gürsel Temurci, Sakarya Pamukova Kaymakamlığına, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Bursa Nilüfer Kaymakamlığına atandı.

"SAVUR'A VEDA VAKTİ"

Savur'da başarılı hizmetlerde bulunarak, ilçede yaptığı çalışmalarla sevilen, uzun yıllar sonra terörle anılan ilçenin TÜRSAB Turizm rotasının içine alınmasını sağlayan Kaymakam Muhammed kaya, 6 şubatta yaşanan depremin merkez üssü olan Pazarcık İlçesi kaymakamı olarak atandı. Kaymakam Kaya, "Bugün yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Kahramanmaraş Pazarcık İlçesine atanmış bulunmaktayım.
İki buçuk yıldır gönülden hizmet ettiğim güzel Savurumuza veda vakti geldi çattı. Savurlu hemşehrilerimden ayrılmak zor olacak ancak gerçek şu ki her başlangıcın bir de sonu var, nasip buraya kadarmış.
Bundan sonra da asrın felaketini yaşayan Pazarcıklı hemşehrilerimize hizmet etmeye destek olmaya ve yaralarını sarmaya çalışacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Gayret bizden tevfik Allah'tan."
Kaymakam Kaya: Savur, Turizmin yeni merkezi olacak!

Editör: salih keskin

Yorum Yaz