tatlidede

Mardin’de Hera Kuaför ve Güzellik Salonu Açıldı

Mardin’de bayan Kuaför ve Güzellik Salonu işletmelerine bir yenisi daha eklendi. Hera Kuaför ve Güzellik Salonu, Mardinli bayanların en çok tercih ettiği mekan olmaya aday.
  • 27.11.2020 19:46
Mardin’de Hera Kuaför ve Güzellik Salonu Açıldı

Kuaför ve Güzellik Salonu, Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi 13 Mart Mahallesi Venüs 2 Apartmanı altında hizmet veriyor.

Salonda, tüm saç bakımlarının yanı sıra, Cilt bakımı, Lazer, PRP işlemleri, Kalıcı makyaj, Saç simülasyonu gibi işlemler yapılıyor.

Hera Kuaför ve Güzellik Salonu’nda en dikkat çeken hizmet ise 3D HIFU (Fokuslu Ultrason) cihazı sayesinde yüz ve vücut germe işlemleri yapılıyor. Cihaz ile yapılan işlemler yaklaşık 2 yıl etkisi sürüyor.

Ankara’dan Mardin’e gelip 'Hera Kuaför ve Güzellik Salonu’nu açan Reyhan Emek, şöyle konuştu:

“1993 Yılı Kuaför, Saç Bakım ve Cilt Bakım Mezunuyum. Ankara Kuaförler odasının ilk Kalıcı Makyaj Eğitmeniyim. Şimdide Mardin’de Hera Kuaför ve Güzellik Salonu açtık. Burada bir çok işlem yapılacak. Kuaförlük işlemleri adına neler yapılıyorsa aklınıza gelebilecek her şey. Güzellik bölümümüzde 3D HIFU( Fokuslu Ultrason) işlemi yapıyoruz. Bu sayede Ameliyatsız yüz ve cilt germe yapılıyor. Kalıcı makyaj, Leke tedaviler, saç simülasyonu gibi işlemler gerçekleştirilecek, uzman kadromuz ile birlikte. Yani güzelleşmekse gayeniz, adresiniz Reyhan Emek diyelim”



Yorum Yaz