matesis
dedas

Mardinli Alın, yerli otomobil Togg'a kavuştu

İstanbul'da ikamet eden Mardinli Mehmet Alın, almaya hak kazandığı ve heyecanla beklediği Togg yerli otomobilini teslim aldı.
  • 26.07.2023 17:44
Mardinli Alın, yerli otomobil Togg'a kavuştu

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg, bir çok ilde yollara çıkmaya başladı. 29 Mart'ta Togg T10X için kura çekimi yapıldı. 20 bin şanslı kişi aracı almaya hak kazandı.

Arcı almaya hak kazananların arasında bulunan talihlilerden biri de İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde İcra Müdürü olarak görev yapmakta olan Midyat Acırlı Mahallesi Nüfusuna kayıtlı hemşerimiz Mehmet Alın oldu. Mardinli hemşehrimiz özlemini duyduğu ve sabırsızlıkla beklediği aracına kavuştu.

Yeni arabasına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Alın “İstanbul Çağlayan Adliyesinde İcra Müdürüyüm. Midyat Acırlı köyündenim. Yerli aracımızı almak çok şükür bugüne nasip oldu. Müthiş bir araba. Sahip olmak isteyen herkes umarım bu müthiş araca sahip olur. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Tarihi bir anda bulunmak onur verici bizler için. Mühendislik harikası böyle bir araca sahip olmak bizleri ancak gururlandırır. Allah herkese nasip eyler inşallah.” ifadelerini kullandı.
 
İstanbul'dan, İstanbul'un il trafik plakası olan 34 Plakayı tercih eden Mehmet Alın, Özel Plakasını Soyadının Harfleri ile memleketi olan Mardin'in trafik plakası olan 47'i de tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.
 

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz