matesis
dedas

Mardinli çocuklar, Fenerbahçe'de ter dökmek için İstanbul yolcusu

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde Fenerbahçe Futbol Okulu'nda altyapı eğitimi alan öğrenciler , Fenerbahçe Spor Kulübü'nün seçmeleri için İstanbul’a doğru yola çıktı .
  • 08.07.2021 09:00
Mardinli çocuklar, Fenerbahçe'de ter dökmek için İstanbul yolcusu

Çocuk futbol oyuncusu adayları, 9 Temmuz'da Fenerbahçe Spor Kulübüne ait Fikir Tepe Tesisleri'nde yeteneklerini sergileyecek olan öğrenciler , Fenerbahçe altyapısı tarafından yeterli bulunduğu taktirde İstanbul’a davet edilip Fenerbahçe Altyapısına dahil olacaklar .


Mardin Fenerbahçe Futbol Okulu Genel Koordinatörü Ferhan Yıldız,amaçlarının Mardin'den Türkiye'ye futbolcu yetiştirmek ve uluslarası organizasyonlara katılmak olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Biz Fenerbahçe Spor Kulübüne bağlı Futbol branşında Altyapı eğitimi veriyoruz. Bizim Mardin merkez ve Mazıdağı olmak üzere iki futbol okulumuz var . Mazıdağı futbol okulumuzu 2018 yılında açtık . Mardin merkezde açtığımız futbol okulumuzda da Kurban Bayramı'ndan sonra antrenmanlara başlayacağız . Her sene Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından düzenlenen kamp , bölgesel turnuva , Türkiye geneli şampiyona ve seçmelere katılıyoruz . Amacımız Mardin ve bölgesinde her çocuğa ulaşmak , onlara en mükemmel futbol eğitimini sunmak. Çocuklarımızın yeteneklerini sergileyecek ulusal ve uluslararası organizasyonlara katılmak. Fenerbahçe ve ülkemize futbolcular yetiştirmek. Bölgemizde ki genç nüfus çoğunluğundan faydalanarak çocukları spora ve kendi branşımız olan futbola yönlendirmek . Amacımız Geleceğimiz olan çocukların sporla beraber sağlıklı bir gelişim ,kötü alışkanlıklardan uzak tutmak,topluma ve gruba ait olma duygusunu geliştirme,kendi öz becerilerini test etme ve kullanmalarını sağlamak ile sporla beraber motivasyonu arttırarak her alanda kendine güvenen birey olma gibi çocuklarımızın bütünsel olarak gelişimine katkıda bulunmaktır"

Editör: Aydın

Yorum Yaz