tatlidede

Mardinspor ile Cizrespor yöneticileri dayanışma yemeğinde

Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelecek olan Mardin'spor ile Cizrespor takımı yöneticileri, maç öncesi dayanışma yemeğinde bir araya geldi.
  • 09.09.2014 09:23
Mardinspor ile Cizrespor yöneticileri dayanışma yemeğinde
Türkiye Kupası ikinci tur maçında karşı karşıya gelecek olan Mardinspor İle Cizrespor takımlarının yöneticileri, maç öncesi gerçekleşen dayanışma yemeğinde bir araya gelerek birbirlerine başarı dileğinde bulundu.

Mardinspor takımı eski yöneticisi ve antrenörü Şekip Elik, İşadamı Necmi Demir ile Mardin Sanayi Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Tutaşı'nın da hazır bulunduğu yemekte Mardinspor ile Cizrespor yöneticileri karşılıklı olarak centilmenlik ve ebedi dostluk mesajı verdi.

İki kulüp yöneticileri Nusaybin Aydınlar Konaklama tesislerinde bir araya geldi. Çarşamba Günü Mardin Şehir Stadında Saat 15'te oynanacak ve ücretsiz olarak izlenebilecek olan maçın öncesinde düzenlenen yemekte bir araya gelen yöneticiler maçın dostça geçmesini istediklerini ifade ederek, İki kulüp yöneticileri ve tadanlarının iki kentin dostluğunu gölgeleyecek hareketlerden kaçınmasını istedi.

Maça ev sahipliği yapacaklarını bildiren Mardin Spor başkanı Mehmet Dağ, Cizrespor futbolcu, yönetici ve taraftarlarını kardeşçe karşılacaklarını bildirdi. Dağ, geçmiş dönemlerde yaşanan olaylarda iki kulübün de zarar gördüğünü söyledi.

Mardin ve Cizre kentlerinin kardeş kent takımları olduğunu kaydeden Cizre Spor başkan vekili Maruf Sefinç ise geçmişe bir sünger çekmenin zamanı geldiğini söyledi.

Sevinç, maçın centilmence geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Mardin ve Cizre Futbol takımları arasında geçmiş yıllarda yapılan maçlarda olaylar çıkmış, polis çıkan olayları güçlükle kontrol altına almıştı. 

Yorum Yaz