matesis
dedas

Mardinspor moral kahvaltısında buluştu

Mardin 1969 Spor Fethiyespor’u kendi sahasında Pazar günü ağırlayacak. Güçlü liderini puansız göndermek isteyen Mardin Spor'a moral kahvaltısında bir araya geldi. Takımın onursal Başkanı Mardin eski Milletvekili Süleyman Bölünmez'in verdiği kahvaltıda bir araya gelen takım yöneticileri ve futbolcular, önemli maç öncesi galibiyet için şartlandı.
  • 04.02.2022 20:51
Mardinspor moral kahvaltısında buluştu

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden kırmızı lacivertli takım 21. hafta mücadelesinde ligde lider olan Fethiyespor’u konuk ediyor. 6 Şubat Pazar günü 21 Kasım Şehir Stadyumunda oynanacak olan mücadele Mardin 1969 Spor’un cezası nedeniyle seyircisiz olacak. Karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

Bu maçın hazırlıklarını 21 Kasım Şehir Stadyumunda teknik direktör Mehmet Akbulut yönetiminde sürdüren Mardin 1969 Spor, Onursal başkan İşadamı Süleyman Bölünmez'in takımın onuruna verdiği kahvaltıda buluştu.

Fethiye'yi yenerek puansız uğurlamayı hedefleyen takımda moraller yüksek. Teknik heyet ve Futbolcular, maçtaki tek handikaplarının maçın seyircisiz oynanacak olmasını gösterirken, buna karşın, takımın 12. adamı olan taraftarların manevi desteğini yanlarında hissederek, sahaya üstün bir mücadele koyarak, taraftara 3 puan armağan edeceklerini kaydettiler.

Öte yandan maç öncesi hazırlıklarını yaptığı son anteremanla tamamlayan Mardin 1969 Spor takımı, teknik direktör Mehmet Akbulut yönetimindeki son anteremanda; hız ve çabukluk idmanından sonra 5’e 2 topla çalışan futbolcular, yarım sahada çift kale maç yaparak idmanı tamamladı. Sakatlığı bulunan Ayhan Gürbüz idmana katılmazken hafif ağrısı olan Kağan Kayalı idmanın bir kısmını takımdan ayrı çalıştı.

Kırmızı lacivertli takımın bugün saat 13.00 tek idmanla hazırlıklarını sürdürmeye devam edecek.

Bir 10 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz