tatlidede

Mazot Altınla yarışınca; Hırsızlar bu sefer depolara dadandı

Mardin’de akaryakıta art arda gelen zamlarla birlikte araç sahipleri depoları doldurmakta zorlanıyor. Durum böyleyken bir de Mardin'de son günlerde mazot hırsızlığı olaylarında artış oldu.
  • 17.06.2022 20:48
Mazot Altınla yarışınca; Hırsızlar bu sefer depolara dadandı

Akaryakıta art arda gelen zamlarla birlikte depoları doldurmakta zorlanan araç sahiplerinin yeni korkulu rüyası da hırsızlar oldu.

Mardin'de son günlerde araçlardan mazot hırsızlığı olaylarında artış yaşandı. 

İddialara göre, 13 Mart Mah. Kardelen Sokakta park halindeki kamyontten şüpheli ya da şüpheliler araçın depo kapağını kırarak yanında getirdiği bidonlara mazotu doldurup olay yerinden uzaklaştı.

Araçının mazot kapağının kırık olduğunu gören araç sahipi Şeyhmus Çırık durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde çalışmalarını yapan ekipler, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kamyonetinden mazot çalınan Şeyhmus Çırık, “Anormal şeyler oluyor. Dün sabah aracımızı park ettik. Sabah belediyeden komşular aradı. Mazotun çalındığını söylediler. Depoyu kırmışlar."dedi.

“BİR DEPO 2 BİN LİRAYA DOLUYOR”

Yaşanan hırsızlıktan dolayı zararını dile getiren Çırık, “Bir depo 2 bin liraya doluyor. Bir depo kapağının en basiti 100-150 TL. Yaşattığı travma cabası. Polis geldi. İnceleme yaptı. İş kaybımız da var. Bunu bir kişi ya da birkaç kişi mi yapıyor, bilemiyoruz.” diye konuştu.

 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz